Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

jasné baby nos vôbec nebolí, len to dýchanie je trochu nepríjemné, inak sa to dá v pohode všetko zvládnuť oboje naraz. Ja som bola pred 10-timi mesiacmi a veru, neviem z čoho sa viac teším, či novému nosu, alebo novým prsiam, tiež som bola u doktora Červeňa a som max. spokojná :)) konečne, takže určite odporúčam

Barbarella

ivava

idem do Novamedu BB (MUDr. Červeň), budem mať značku ES, takže ma to výjde 3500 eur...
u nich je cena za narkózu 330 Eur, čo je celkom slušný peniaz, čiže túto sumu vieš ušetriť, ak si to dáš urobiť naraz...
ale určite záleží na tom, nakoľko ťa ten nos ,,trápi,, lebo pre mňa je to zatiaľ celoživotný problém a možno z nosového (menšieho) nosa budem mať nakoniec ešte väčšiu radosť ako z tých pŕs...ktohovie, uvidíme...len aby všetko dobre dopadlo :-)

jankamichal

ahojte baby,chcela som sa opytat, po akej dlhej dobe po opke sa moze plavat. napr v bazene, pri mori a tak pod..dakujem..

kvet11

Tia001

ja mám mať tiež guľaté ale vysoky profil ale ako sa blíži termín operácie tak začínam mať dilemu či som sa rozhodla správne a či nie radšej anatómi,či tie gulaté nebudú vyzerat nejak umelo..... si spokojná s guľatými?

[zruseny15]

ivava

Aj ja sa chystám, ale až na jeseň, takže potom ti napíšem dojmy :-) Ak ma ty nepredbehneš. Bambulkova má už po, tak som zvedavá aké to je, čo napíše. Verím, že je s ňou všetko ok.

ivava

Barbarella
Hej a kam ides? A kolko ta to vynde? Ja neviem len nad tym uvazujem...na prsia by som mala mat opku v januari ale asi budem volat sestricke ze ak sa niekto odhlasi isla by som aj v decembri.

Barbarella

ivava

ja idem prsia+nos, ale v septembri...baby tu spomínali, že nos vôbec nebolí, tak som aj ja zvedavá...

ivava

Baby ktora z vas si tu dala este robit pri plastike prs aj plastiku nosa??? Nejak ma to zaujima lebo myslim, ze ked nepojdem do toho potom budem lutovat, ze som mohla mat za sebou oboje. Co si o tom myslite????neviem ako sa rozhodnem ale napad to nieje zly.

ivava

Majka 1910
No super pacia sa mi uz sa usadzaju je to rozdiel po prvom dni a po 2tyzdnoch.Jaj uz nech to mam aj ja za sebou...a ked sa mozem spytat kedy sa chystas pracovat...ja sa toho bojim ze nebudem moct aj po 3tyzdnoch pracovat...jaj tak gratulujem a potom poposielaj aj viac foto...