Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

laila

áno, plánujem u obvodnej, len som s ňou o tom ešte nehovorila, tak dúfam, že to pôjde hladko a budem na PN-ke.
Noo...ubehne to ako voda..

ivava

Barbarela
Fuu to teda je dobre usetrit. Tak tri a pol tisica.A on ma nejak vymedzene
ceny nosov alebo ako. ako mna nos sere tiez cely zivot ale naucila som sa
s tym zit.Ale ked si predstavim ze by som to mohla spravit naraz.asi pojdem do toho tiez.uvidim. No budem drzat paste. Ja stale rozmyslam lebo ta operacia je dost drasticka.fuuuuu

ivava

Dawidof
tak super mozme ti len zavidiet. Idem hned pozriet tvoje foto a sice nos tam nemas. A kolko ta vysiel nos? Ja sa pytam lebo o tom som s doktorom nekonzultovala. A nos ta teda vobec nebolel ale to asi aj podla toho co ti s nim robi nie? Tak si teda spokojna gratulujem.

Barbarella

ivava

cena za nos je 980 Eur...
ja sa radšej na priebeh operácií ani nepozerám, lebo by som do toho možno ani nešla...pre mňa je podstatné, aby mi to nepoškodilo zdravie a aby som bola s výsledkom spokojná, aby sa moje sebavedomie dostalo na normálnu úroveň :-)

ivava

Dawidof
tak super mozme ti len zavidiet. Idem hned pozriet tvoje foto a sice nos tam nemas. A kolko ta vysiel nos? Ja sa pytam lebo o tom som s doktorom nekonzultovala. A nos ta teda vobec nebolel ale to asi aj podla toho co ti s nim robi nie? Tak si teda spokojna gratulujem.

ivava

Barbarela
Fuu to teda je dobre usetrit. Tak tri a pol tisica.A on ma nejak vymedzene
ceny nosov alebo ako. ako mna nos sere tiez cely zivot ale naucila som sa
s tym zit.Ale ked si predstavim ze by som to mohla spravit naraz.asi pojdem do toho tiez.uvidim. No budem drzat paste. Ja stale rozmyslam lebo ta operacia je dost drasticka.fuuuuu