Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Bambulkova
Gratulujem...
Tak takto nos teda nebude, ci mozno bude neskor nie??? A ja som chcela pocut tvoje pocity...a inak ked si ta tam nechali dlhsie musela si platit za dalsiu noc ci ako? Takze bolelo dost hej a hlavne chrbat...fuuu...ale neboj uz bude lepsie...prijemne zotavovnie...

cucik8881

Jankamichal

ahoj, prosim ta ty si mala hnet od zaciatku komplikacie? bolelo ta to? a co ti vlastne doktori povedali ze preco sa to vsetko stalo?

prepac ze otravujem urcite si uz velakrat na to odpovedala... ale mne sa teraz nieco robi s jazvou a neviem co mam robit..trochu sa mi zvacsila a v strede je trosku tmavsia cast...ale nie je otvorena...doktor povedal ked som mu poslala fotky..ze to moze byt podrazdene z podprsenky...zatial som za nim nebola lebo som v zahranici...povedal ze si mam dat antibiotika a mam prist na slovensko..lenze ja mozem najskor az o tyzden... :-( tak neviem..

february

Bambulkova

vitaj a gratulujem, že to máš za sebou,ja už nad Tebou odvčera rozmýšľam, že čo sa nehlásiš a tak som Ti v pondelok držala palce, kolegyňa sa smiala že ju ani nepočúvam :) A dnes ako, už je lepšie? To ma teší že chváliš doktora, mimochodom dnes bol v telke v Reflexe a ja že aký mi je tento človek povedomý :) Tak odpočívaj, ešte sa budeme vypytovať

bambulkova

Ahojte babulky!
Tak hlasimsa i ja z druheho brehu-a tak neskoro preto, lebo ma prepustili az dnes. Nakoniec sa konali len prsia, lebo v nedelu som dostala do ucha prievan a neskutocne to bolelo, tak sa doktor rozhodol, ze nebudeme riskovat komplikacie a dame len prsia. A uprimne som rada, lebo ja som mala velke bolesti, no ani nie tak z prs, ale s chrbatom. Mam totiz skoliozu a nedokazala som sa vobec postavit z postele. Na druhy den po opke mi doktor vybral pravy dren, lebo ma neskutocne stipal a uz to bolo cele lepsie. Vcera vybral druhy dren, no rozhodli si ma tam este nechat, lebo som bola zoslabnuta. Ale uz je to v poriadku a tesim sa, ze je to za mnou :) Nakoniec mi dal Nagor 275ml stredny profil pod sval, rez pazuchou.Inac-kocky-Mudr. Mladek je neskutocny profesional a skvely clovek. O klinike Avelane ani nehovorim-sesricky su anjelici, zniesli by vam i modre z neba...akoze naozaj-klobuk dolu...:) Dufam, ze rekonvalescencia bude prebiehat bez problemov :) Dakujem, ze ste na mna mysleli:)

lilabmw

jankamichal
co ja viem ja som bola plavat prvy krat po 3 mesiacoch a bol to zvlastny pocit ale to len ten prvotny uz som si zvykla a vsetko funguje ako ma takze nemusis sa bat :-)

[zruseny15]

davidoff

Teba operoval dr. Červeň? Ako je to s nosom, nevidno na ňom jazvičku? Alebo je vo vnútri? Ako dlho si bola doma? Po akej dobe ti vyberali tamponádu? A dlahu si mala ako dlho? Dík za odpovede :-)

barbinka84

baby ,pls....15 aug idem na opku,rez bude cez bradavku......a koncom septembra by sme chceli ist k moru,,,,myslite si,ze je to velmi skoro ?? nebudem este spuchnuta???opalovanie bez urcite nehrozi este...dakujem..xxx

ivava

Davidoff
Vau...jak ze si ho necitis ako nechapem...fuuuu a ze sekal a co ja viem co... jaj rada by som videla tvoje foto..ako si sa zmenila...aj si to ludia na tebe vsimli alebo ani nie???a inak ani aj tie plastiky radsej nesledujem do podrobna..to by som asi nesla na nic...je to neprijemne pozerat sa na to.

davidoff

ivava

nos absolutne ma nebolil, nechcela som tomu veriť samozrejme predtým, keď som videla tie videá čo tam s tým nosom doktor robí, ani som ich radšej nedopozerala. Ale naozaj nebolí, aj aj teraz po 10-tich mesiacoch cítim že sa s ním niečo robilo, je ešte taký trochu necitlivý, ale pomaly to odchádza, po roku to hádam už bude v pohode. Inak mne ho upravoval celý, aj špičku zužoval, aj kosť mi sekal, takže taká myslím náročnejšia úprava nosa celková rhinoplastika. Ale jediné čo ľutujem že som nešla oveľa skôr, inak nič.