Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

bambulkova

Ahoj prajem rýchle uzdravenie a hlavne veľkú radosť s pŕs :) super máš to už za sebou mňa to ešte len čaká.... tebe robili v avelane aj pred operačné vyšetrenia? Aké to je keď sa vyberajú dreny boli to veľmi?

kvet11

cleopatra123

ahoj ja tiež idem do avelane ale 22.8.tak možno sa tam ešte aj stretneme :)) a tiež ma bude operovať doktor Mladek... už máš aj určene aké dostaneš implantáty?

ivava

Davidof
A ta tamponada ked ti to vyberali ake to bolo???a co teda aj si to na tebe ludia vsimli alebo ako???a ako v com si ho necitis?? da sa s nim robit to co aj pred tym???to je otazka blba...haha

davidoff

laila

Áno doktor Červeň ma operoval, aj prsia aj nos naraz. Jazvu nevidno, lebo štichy mi vyberal doktor vo vnútri v nose boli 2 štichy, takže nič nevidno. Doma som bola asi 2 týždne, tamponádu som mala asi 4 dni, dlahu som mala asi 10-12 dní, už si presne nepamätám.

cleopatra123

ahojte baby citam tuto temu uz ako bibliu konecne som sa rozhodla a idem na zvacsenie prs po troch detoch totiz z nich nezostalo bohvieco termin mam 20.8 v avelane v nitre u doktora mladeka citam nanho aj na kliniku same chvaly tak dufam ze to dopadne dobre

jankamichal

cucik881 ahoj, vobec mi nevadi,ze sa na to pytas...no tak v skratke ti to vysvetlim len tak,ze ani ja neviem vlastne preco sa mi to dialo...prvy krat sa mi rana otvorila sama od seba vlastne hned druhy den po vybere stehov, prvy vecer som sa radsej este cela nesprchovala a druhy den ma to zacalo dost boliet a ked som sa sprchovala tak mi priatel vraví,ze mi tecie krv..no a potom sa mi to takto robilo ako pises ty..asi je to to iste,ale ja nie som odbornik..takze neviem posudit..no mne sa o robilo ta,ze mala som jazvicku peknu, potom sa mi zacala zvacsovat a bolo vidno taku tmavu bud bodku,alebo ciarku a ta sa len tiez rozsirovala a potom to olo take velke ako vidiet aj na foto v galerke az to puklo...tazko takto v skratke pisat..ked tak mozme cez mail..napis mi svoj a ozvem sa...