baby, ste strasne zlatunke, dakujem za tolke povzbudzujuce slova :)
Laila, ivava
No nostek sme zatial odlozili na neurcito, chcem sa poriadne zotavit z jednej opky, ale niekedy v buducnosti urcite do toho pojdem :)
February
si ma riadne svojim komentom pobavila-s tym, ako si ani kolegynu nevnimala :)a ano, doktorko bol vcera v Reflexe,je to neskutocne charizmaticky clovek :) Inac taka pikoska-operuje pri hudbe-to bolo to posledne, co si pred opkou pamatam-lezim na operacnom stole a v miestnosti hrala naplno hudba-hotova disco :D bolo to super, nikto ziadny stres, totalna pohoda :)
Kvet 11
predoperačne som mala robene svoje, nie v Avelane. Inac-co sa tyka tej noci stravenej na klinike naviac-neplatila som za nu..:)
Ako vravim-som s klinikou a doktorkom maximalne spokojna, len stale chodim ako hrbac z Chramu matky Bozej...i ruky idu tazko od seba, ale nic nechcem silit. Z postele uz vstanem sama, i ked predychavam,ale je to zo dna na den lepsie :)
Inac-babulky, co mate po opke-vy ste kedy nasadili ten Wobenzym? Lebo mne doktor nic nespominal, ze by som mala nieco zacat brat, uzivam len tu arnicu montanu...