Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

cleopatra123

jasné, že budem informovať čo najpodrobnejšie, však ja tu tiež cecám infošky od iných báb a sú zlaté, poradia, tak ale najprv to musím mať za sebou, ešte presne mesiac

davidoff

ivava

nie nebolelo to keď to vyberal, bolo to síce nepríjemné ale bolesť to nebola, ale úľava :)) Ja som s dlahou von vôec nechodila, až keď mi ju dal dolu, modriny som mala dosť veľké aj oči opuchnuté :) Pošli Tvoj e-mail na --odkaz bol odstraneny-- pošlem Ti foto

ivava

Davidof
Vau ale ked ti to vyberal tak to bolelo nie ved to tam prischne, dycha ale aj s nim mozes hybat haha. takze si spokojna...to je dobre inak ak by si mohla neposlala by si mi foto na e-mail strasne rada by som to videla.A s tou dlahou ako neviem si predstavit ist ani so psikom von.A modriny boli riadne?Velmi dakujem za odpovede.

davidoff

ivava

keď Ti vyberie doktor tamponádu, je to veľká úľava, môžeš zase dýchať normálne nosom, takže super pocit. Nos mám zo spodku ešte trošku necitlivý, keď si ho podvihnem tak ešte stále cítim, že mi s ním niečo robili. Ale už je to len minimum, samozrejme že je to zmena, ja som mala široký nos s hrbom, teraz mám peknú špičku a rovný nos, takže je to pre mňa veľká zmena a teším sa tomu. A samozrejme že sa dá s nosom robiť to čo aj predtým, aj keď neviem presne čo máš na mysli, s nosom sa len dýcha :)))

bimbi

Bambulkova
Ahoj, gratulujem k prskam, vidis uz to mas aj ty za sebou :))) tak ti prajem co najrychlejsie zahojenie, vydrz uz budes za par dni frajerka a este si toto leto uzijes krasny plny dekolt !!!

ronie

fenyka, ivava

vidim, že pán doktor nás chce všetky mať s malými nosikmi. mne prvé čo povedal, že prsia mi robiť nebude, ale že mi radšej urobí nos. reagovala som presne tak isto ako vy dve ale nasadil mi chrobaka do hlavy takže asi za mesiac chcem ísť ešte na jednu konzultačku kde by som sa ešte popýtala na nos a možno by som aj šla. no teda každy deň to mám inak jeden že hej a jeden že nie tak uvidím.

bambulkova

kvet11
este k tym drenom-mna bolel pri vybere len ten lavy, pravy uz vobec-ale i tak je to otazka par sekund, takze sa vobec nie je coho bat :)))

cleopatra123

kvet11

no veru mozno aj ano lebo podla planu je hospitalizacia dva dni ani neviem ci sa mam bat alebo tesit ale myslim ze horsie ako teraz to hadam nebude :-) mala by som mat 330-360 ml okruhle cez dvorec lebo ze bude treba aj malu korekciu doktora vsetci len chvalia tah hadam vysledok bude stat za tu bolest

bambulkova

baby, ste strasne zlatunke, dakujem za tolke povzbudzujuce slova :)
Laila, ivava
No nostek sme zatial odlozili na neurcito, chcem sa poriadne zotavit z jednej opky, ale niekedy v buducnosti urcite do toho pojdem :)
February
si ma riadne svojim komentom pobavila-s tym, ako si ani kolegynu nevnimala :)a ano, doktorko bol vcera v Reflexe,je to neskutocne charizmaticky clovek :) Inac taka pikoska-operuje pri hudbe-to bolo to posledne, co si pred opkou pamatam-lezim na operacnom stole a v miestnosti hrala naplno hudba-hotova disco :D bolo to super, nikto ziadny stres, totalna pohoda :)
Kvet 11
predoperačne som mala robene svoje, nie v Avelane. Inac-co sa tyka tej noci stravenej na klinike naviac-neplatila som za nu..:)
Ako vravim-som s klinikou a doktorkom maximalne spokojna, len stale chodim ako hrbac z Chramu matky Bozej...i ruky idu tazko od seba, ale nic nechcem silit. Z postele uz vstanem sama, i ked predychavam,ale je to zo dna na den lepsie :)
Inac-babulky, co mate po opke-vy ste kedy nasadili ten Wobenzym? Lebo mne doktor nic nespominal, ze by som mala nieco zacat brat, uzivam len tu arnicu montanu...