Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

drndula

ďakujem za povzbudivé slová, my čakateľky máme zmiešané pocity a toto vzpruží :) Tiež sa teším keď budem mať pol roka po a bez komplikácií

drndula

Babule,

Ani nestiham sledivat kalendar,ako to rychlo letiuu,v utorok Bolo Uz pol roka,a jeden jediny den nelutujem,Isla by som zase,nevahajte,stoji ten pocit bohyne ZATo...;))))))

fekynka

Roni,
ja idem až v decembri k Červenovi nakolko nemal skorší termín.Idem si dať 375/410ml anatomy vysoký profil.Jeden imploš väčší druhy menší nakoľko po kojeni mám dosť viditelny rozdiel.Ty máš teraz akú veľkosť ak sa smiem spýtať?Ideš si dávať okrúhle alebo anatomické imploše?

ronie

fekynka (ospravedlňujem sa za predchádzajúce schomolenie mena :)

no na prsia ma nahovorila sestra s ktorou ideme spolu ale samozrejme, že som nad tým uvažovala len som si myslela, že pojdem až po deťoch ale deti su v nedohľadne tak som si povedal, že na čo budem čakať. No a s nosom to mám presne ako ty, každý mi hovorí, že už to nebudem ja a že stratím iskru tak preto tak dlho váham.

ty máš kedy prska? a ku komu ideš a ake omplantáty?

ja idem 1.10. červeňovi na 515ml stredný profil

angelina95

ak mi viete odporucit,prosim o radu: ktory chirurg je najlepsi v BA, NR A BB.??

...vidim ze sa tu viackrat sklonuje meno cervena a otcenasa, mladeka....
mate prosim nejake referencie o dr. minarovjechovi z BA?
dakujeeeeem:)

angelina95

ahojte babulky,ked to tak citam,zavidim vsetkym co si sebavedomovo vrtia ritulkou a vpredu sa pysia plnym dekoltom,pretoze ja si cele roky len smutne vypchavam moje male prska.som tu novacik ale uz dlhsiu dobu si tu s chutou citam vase komentare a rady :)budem velmi rada ak mi umoznite pristup do galerky,nech naberiem odvahu a inspiraciu a nch sa konecne rozhodnem :) dakujem vam vsetkym pekne pusiny

Tia001

kvet11

ja by som si ine nedala ako mam teda gulate som s nimi max spokojna a mozem povedat ci s alebo bez podrenky s krsne dekolte. Ja by som nemenila :) , a teraz ked som tehu a su o nieco vacsie tak su ako vlastne :) snad mi rozumies

fekynka

Ahojky Ronie,
takže aj teba lámal pán doktor na plastiku nosa no...pribúda nás tu...asi máme tie nosíky naozaj trošku väčšie ako by mali byť :-).Ja si zo seba robím stále srandu,že mám noštek ako špendlíková hlavička,ale z 2 metrového špendlíka :-) :-).No ja som nad plastikou nosa rozmýšľala od dectva,ale teraz je moja priorita prsia.Ked sa mi neskor podarí spracovať manžela tak aj nos neskôr možno spravíme,ale on by nepredýchal aj prsia aj nos to by bolo naňho veľa musíme nato ísť postupne.On nechce aby som si dala spraviť nos lebo,že potom už budem totálne tuctová podla neho som s takým nosom ako mám iná zaujímavejšia tak uvidíme.Chrobáka ale samozrejme mám po konzultácii s doktorom...a ty si bola rozhodnutá pre prsia?Ked si šla na konzultačku?