Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

ivava

písala som Ti svoj e-mail, ale nechce mi ho sem dať, takže asi Ti fotky nepošlem. Spolu aj nos aj prsia som platila okolo 3700 EUR ale to bolo pred 10-timi mesiacmi, kamoška bola a ceny sa zvýšili o niečo. Treba sa informovať

bimbi

Lucia3110
Ja som brala arnicu aj wobenzin, arnica je homeopatikum na hojenie ran a wobenzin su enzymy, kt. ovplyvnuju imunitu, tlmia zapaly, opuchy a krvne zrazeniny.. moze sa to brat spolu, ale ja osobne som mala pocit, ze arnica mi citelne pomahala, ten wobenzin som brala lajdacky, ma to obtazovalo brat 3x5tb.medzi jedlom, ani som ho nedobrala 3tyz.ako uvadzaju..

Lucia3110

baby, viem ze sa to tu uz aspon milionkrat riesilo, ale uz sa mi to nechce hladat :D co je lepsie, wobenzym ci arnica montana? viem ze arnica sa moze brat aj pred op, ale netusim blizsie ze co je to zac, ako sa to berie apod.

Ninaa

Ahojte baby, ja som na odporúčanie dr.Červeňa brala Wobenzym tuším 3 x5 tbl denne od 3 dňa po op 3 týždne a super všetko ok, rýchlo opuchy aj modriny pominuli.

Mery NR

bambulkova
ja som ho brala tuším 3. deň po opke. 3krát za deň po 5 tabletiek. baby od Červeňa wobenzym nebrali. chrbátik ťa ešte nebolí? mňa museli každú chvíľu masírovať s takým chladivým gélom, bolel ma viac ako prsia. na kontrolu do NR kedy ideš?

ivava

Davidof
a
Hm..a kam to mam poslat ten moj email...neviem co myslis odkaz bol odstraneny..jaj som strasne zvedava a inak kolko si platila? Hlavne ma zaujima ten nos. Daj vediet kam to mam teda poslat.Dakujem.

cucik8881

Jankamichal
praveze ja uz som 7 tyzden od operacie...preto to nechapem, snad to bude vsetko ok, a je to len nejako podrazdene.. som s toho uplne nestastna a modlim sa aby to nebolo nieco horsie.. :-(
moj mail je -- Mail odstraneny--
zatial som nasadila antibiotika ako mi doktor kazal ked mi volal a uvidim ako bude dalej ono to nie je otvorene len to zcervenalo a v strede je to tmavsie trochu....co myslis mam ist hnet k doktorovi ci staci o tyzden? som v zahranici..a moc sa mi neda uvolnit.. :-( som nad tym rozmyslala--- ze aj tak on s tym moc neurobi..pokial to nie je otvorene..ze to len asi pozrie a povie uvidime ako sa to bude spravat...ci?? ja uz uzivam antibiotika, setrim sa, tak uvidim ako dalej..co myslis?