Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

bella28

gratulujem ti, a zároveň závidim, ja mám podobný problém - kožku v podprde :-DD ale ja idem na operáciu 15 augusta, tak snad mi to pôjde už rýchlo a budem sa aj ja tešiť tak ako ty :-)

Mery NR

a to brucho bola katastrofa aj u mňa. ja som bola pol roka po pôrode, takže veľké mi zostalo aj od toho a po tej opke som bola ako balon, aj sestričky sa mi tam smiali, že som ako tehotný pavúk :-)

Mery NR

bambulkova
mne tiež v avelane povedali, že po týždni môžem, ale viem, že ostatné baby sa sprchovali 2 týždne po opke, po vybratí stehov. a podľa očenáša tiež, tak som radšej počkala tie 2 týždne, aj keď som mala vstrebateľné stehy a nič mi nevyberali. ale aj potom som sa sprchovala veľmi krátko, aby som si nerozmočila jazvy, zvlášť vlasy a rýchlo len telo. podľa mňa týždeň určite vydrž a na kontrole uvidíš, máš ísť po týždni nie? ja som si dokonca týždeň ani podprdu nerozopla, prvý krát som prská videla na kontrole. na fcb nie si?

ivava

Davidof
Ale to sa neda nejak vymysliet...chcem vidiet tvoje foto...do kelu...ivanadurciova@centrum.sk pisem moj e mail...tak hadam to pojde...a inak ty mas vysoky profil gulate?

bambulkova

ci nie som tehotna...:))))) a este mem napuchnutu pravu ruku od vsetkych tych injekcii...dufam to prejde, lebo sa citim ako balon :))) Mery, ty si sa odkedy mohla zacat sprchovat? Mne povedal, ze po 7 dnoch v poho
de mozem..no pride mi to skoro...

bambulkova

davidoff
dakujem za info :)
Mery NR
ahoj :) akoze chrbat ma boli neskutocne sialene-sranda-prsia nic, len chrbat...:( a cela som neskutocne napuchnuta-hlavne brucho-muz sa ma uz pytal, ci ni

bella28

ahojte baby, tak musim vam napisat aj ja svoje pocity :) tento pondelok som bola v BB na operacii aj ja. Operoval ma MUDr. Červeň. Mam 515ml, anatomicke. Pristup sestričiek a lekarov na klinike bol jednoducho ukážkový.
Po operácií boli bolesti, ale cakala som nieco ovela ovela horsie. vlastne to boli hlavne tlaky. Da sa to zvládnuť a odporučam to vsetkým, ktoré su nestastné zo svojho poprsia tak ako som bola ja. Ten pocit ze v dekolte mam zrazu napnutu pokozku a nie zvraskavenu kožku je neopisatelny:) teraz len dufam, ze vsetko sa pekne zahoji a bude bez nejakych komplikacii. bolesti naozaj ustupuju a uz sa neviem dockat kedy si prska znovu uvidim :)))

Lucia3110

bimbi

ved prave na arnicu som pocula pozitivnejsie ohlasy..pozeram to akurat a neviem ze ktora by to mala byt,su tam styri farby baleni a 5ch, 9ch, 15ch a 30ch...som z toho totaaaalne mimo :D