Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

lucia 3110
mne to povedala osobne homeopaticka doktorka, ja som totiz od arniky viac krvacala pri opke, lebo som tiez vycitala na forach, ze sa moze zacat brat uz pred opkou co je blbost...arnika ucinkuje proti opuchu a lepsie hoji rany...to znaci, ze ma vplyv na riedenie krvy, vplyvom ktorej sa potom lepsie hoja tkaniva, takze tak

bimbi

Lucia3110
Arnicu si daj 100%, ja som tiez pocula,ze pred opkou, ale baby ma vystrasili, tak som si ju dala hned po opke, to si daj urcite, ja som maka fialove bal. myslim ze CH 30, 3x5 gr. pod jazyk

ivava

Drndula
No do kelu to som si ani neuvedomila...moc som nechcela aby to bolo verejne ale co uz...a potvrdila som ta budem rada ked pokecame...a aj ja ta poznam z videnia...haha sila no...

Lucia3110

leus

to som pocula o wobenzyme...o arnice pravy opak :D tak ja uz neviem fakt, asi nebudem ficat na nicom okrem tabletiek proti bolesti a vybavene :D

drndula

Ivava,

Pizerala som ta na fcb,Viem kto si,poznam ta z videnia,poziadala som ta I priatelstvo,ak pitvrdis,budem rada,mozene pokecat,pa

sunny323

Ahojte babule, chcem sa pridat k debate, dnes som bola u dr.cervena na konzultacii,poradil mi tmm3 445ml,anatomy.... Viete mi poradit,ako si pozrieem gaalerku jednotlivych prispievateliek?