Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

gina

pozerala som ta v galerii a všimla som si, že máš rez pazuchou :-)) mimochodom krasne prsia ti urobil, bodaj by sa to doktorovi vydarilo takto aj na mne :-) Tebe hned navrhol ze ti ich vlozi cez pazuchu? Budem mat tú istú velkost...

bodka_

sunny323

ja mam termín 15 augusta a prsia mam tiež vykojené a dvorce rozťahané hihi, no ale nevadí, snad po operacii budú moje prsia vyzerať za normálne :-)
ja by som chcela rez pod pazuchou

bella28

cleopatra123
ja som si robila cez obvodneho. Najprv som si dala zobrat krv a potom s vysledkami som sa objednala najprv na interne (20€) a aro (17€). neviem ci by som platila aj za krv u obvodnej, ta nič nepytala. pytaju sa ze aka operacia ta caka a ked povies ze prsia, musis zaplatit, lebo zakrok ti nehradi poistovna. teda aspon tak som to mala ja.

cleopatra123

baby poradite mi? kde ste si robili predoperacne vysetrenia?normalne u obvodneho ?a plati sa za to?ja idem 20.8 do avelane mohla by som si spravit aj tam ale 80 eur sa mi zda dost chcela by som si spravit vo vlastnej rezii len neviem ako to funguje

sunny323

Pre bodku: termin mam 2.2.2013,chcela som skor,ale zzial total plnka. A ty mas kedy termin? aa preco ti dal anatomy? mne preto,lebo mam vykojene,rez bude pod prsiami

sunny323

Pre bodku: termin mam 2.2.2013,chcela som skor,ale zzial total plnka. A ty mas kedy termin? aa preco ti dal anatomy? mne preto,lebo mam vykojene,rez bude pod prsiami

sunny323

[zruseny15]

ja ako bylinkárka musím dať leus za pravdu, arnika sa nesmie užívať bez rady odborníka, môže to byť nebezpečné hlavne vo väčšom množstve... pôsobí na riedenie krvi.