Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

barbinka84
ja som mala tiez viacej mliecka v lavom, aj mi ostal vacsi a padnutejsi :-) tak snad po operacii to nebude take viditelne. Ty si môzes vybrat z tych velkosti co si pisala, alebo budes mat v jednom mensiu velkost a v druhom tu vacsiu

[zruseny15]

davidoff

Ďakujem ti krásne za fotočky, si strašne zlatá. Môžeš mi spokojná, máš všetko krásne :-)

barbinka84

bodka

ja budem mat 375 nizky ,alebo 390 vysoky profil anatomicke a tiez minikorekciu jedneho prsnika,,,,bo je dost padnutejsi,,,nwm preco,alebo obom mojim drobcom ked som kojila chutilo viac z laveho :D

bodka_

sunny

tak držím palce, nech ideš čím skôr... ja som bola na konzultacii 2 marca a termin mi dali 15 augusta. Ale volali mi, ci nechcem ist skôr, bolo to asi pred mesiacom, ale nedalo sa mi, nemala som kde deti nechat :-)) inak by som sla hned :-)

Majka1910

Bambulkova
No ako? Gratulujem, uz to mas za sebou ;) mas este bolesti? Vsetko ok? Uz sa mozes len vytesovat. Skoda ze nevysiel aj ten nostek. Ale tak nabuduce snad a mozno si to este aj rozmyslis..

Majka1910

Ivava
Ahoooj, akosi nebol ani cas pisat, lebo uz som nastupilavdo prace ;(. Mam aa celkom fajn, bolesti su uz len male a hlavne rano. Uz ale cez den nosim normalny podprsenku, doktor hovoril ze ju mozem zacat nosit skor lebo ta pooperacna ze mi je trosku volna. Tak super pociiiit, dat si tricko a mat v nom nieco ;D

february

Bambulkova

tak ako sa cítiš? Je to už lepšie? Ja sa trošku obávam aká bude rekonvalescencia, lebo idem 13.8 a 21.alebo 22. už musím nastúpiť do roboty, nedalo sa mi to inak zladiť s mojou dovolenkou a dovolenkou na klinike, tak sa dovtedy musím pozbierať :(
A koľko Vás bolo na izbe?

sunny323

ANO,POziadala som o termin skor. Tak uvidime. Aj tebe zavolali skor? .mas predstavu,,ake velke asi budutie prsia?

bodka_

sunny

urcite poslem :-) a ty teda ides tiez k dr. Cervenovi? Dala si sa zapisat na ten zoznam, ze chces ist skor. Oni ti urcite zavolaju skor...