Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

gina

dakujem za povzbudenie, snad to aj u mna prebehne takto super, najradsej by som tam sla hned...a na to, ze si to mala pod svalom, si to zvládla naozaj super. Ja sa bojim hlavne toho, aby som po narkoze nevracala....
ty mas deticky?

barbinka84

bodkaa

a to on ti navrhol tie 445 ml?...ja som povodne chcela len 300 ml,ale ked mi povedal,ze vacsie az ma oblial studeny pot :D tak dufam,ze nebudem mat moc velke bomby :D a budes mat aj korekciu toho padnuteho prsa ???

gina3

bodka,
ja som bola v poradí druhá, o 11hod ma priviezli na izbu a o 15 min som už bola hore, a pýtam sa sestričky, že kedy ma už vezmú a ona že už mám po, tak som rýchlo nakukla pod košielku a tam prská, super pocit, ja som nemohla uveriť. Nemala som žiadne bolesti, len taký tlak, keď som si sadla, úplne v pohode. Ja som sa opky strašne bála a stresovala, preto som to roky odkladala a úplne zbytočne. Doktor aj sestry nás aj so spolubývajucou chválili, že to znášame super.Už o dve hoďky sme chodili, žiadne problémy.
A tebe to tiež dopadne super, psychicky sa vyzbroj a bude pohoďka:):) budem držať palce

bodka_

gina
no ani sa necudujem,ze pritahuju pohlady,lebo ich mas dokonale :-)
po operacii si mala moc velke bolesti? Netahalo ta to pod pazuchou? Zevraj to viacej boli ked je to cez pazuchu.A ty mas pod svalom implos,alebo len ciastocne?

gina3

bodka,
na konzultačke mi Dr. povedal, že môžem mať aj guľaté aj anatomické. Ja som v tomto mala jasno už od začiatku, chcela som len anatomy. Rez pazuchou navrhol hneď on, čo mi aj vyhovovalo kvôli jazvám. Prska sú fakt super, priťahujú pohľady, tak si to vychutnávam:)

barbinka84

bodka

mne bude ten padnutejsi prsnik modelovat a dvihat bradavku vyssie,,,,,a tie velksoti a profil sme sa dohodli,ze rozhodne on pri opke ,co bude lepsie pasovvat :D

cleopatra123

bella28
dakujem za info uvidim opytam sa u obvodaka ak by chceli nejako vela penazi radsej si spravim rovno na klinike a nemusim behat lebo ked som isla na sekciu sedela som v cakarni u internistky niekolko hodin :-(