Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

majka
ahoj, moja :)NO ja ta teda obdivujem, ze ty uz i v praci:) uzasne :) ako prebieha hojenie? Ja stale neviem najst spravny grif na ranne vstavanie z postele-dokial sa dam do sediacej polohy, fucim ako lokomotiva :) potom v priebehu dna je t celkom fajn, az na ten chrbat..ale uz sa to trosku lepsi...nic nechcem silit...inac tie prska mas fakt krasne:) uz sa tesim, ked uvidim svoje :)
baby-a brucho KONECNE odpucha :D :D

bambulkova

february
opky sa netrebe bat,prah bolestivosti je u kazdeho iny...naviac ja mam tu skoliozu a mozno zavazilo i to, ze v den opky som mala 47,4kg..takze tintítko..:D ale vravim-bola tam pani, ktora sa posadila hned po prebrati z narkozy a o par hodin uz behala po cnaviac som mala stale strasne nizky tlak, tak mi tam furt colu nosili, ze musim pit:)je to fakt u kazdeho cloveka individualne ale urcite nelutujem a sla by som do toho znova :) A co sa kliniky tyka-ja som bola na izbe sama-uvidis ten luxus-krasna kupelna s WC, oproti posteli plazma..cele je to tam take stylove-od vybavenia, cez sestricky-babiky, skveleho pana doktora, srandistu anesteziologa i urozpravanu genialnu pani upratovacku:D naozaj som sa tam citila velmi prijemne :) na kontrolu idem 24.-teho, tak potom pofotim a poslem par foto do galerky. Som rada, ze ziadne vytahovanie stehov, mam tie samovstrebatlne...len sa desim odlepenia naplaste v podpazi...prirodna zena urcite zo mna...:D :D

gina3

bodka,
15.5.12 som bola operovaná a prsia pred úplna katastrofa, nemôžem sa na ne ani pozerať:)
Ja keď som sa prebrala, tak som sa hneď sama posadila, sestra pribehla, aby som si ľahla a odpočívala. Ja som si nacvičila techniku sadania ešte pred opkou, čo tu spomínali kočky. Ruky nesmieš použiť, len pritiahnuť sa brušným svalstvom a zaprieť jednu nohu pod druhú. Vrchná časť tela musí byť stabilná. Neviem, či chápeš?

bodka_

gina
tak to po troch detoch si mala este super prsia a to ako vyzeraju po operacii-uplne skvelo. Tvoje v galerke pozeram stale dookola :-) Kolko si uz po operacii?

gina3

bodka,
mám 3 deti, v narkóze som bola prvý raz a vôbec mi nebolo zle, žiadna ťažoba na žalúdku ani pocit na zvracanie ako mali niektoré dievčatá. Normálne som sa prebrala akokeby po spánku a to veľmi skoro po opke, asi som bola ešte v nejakej eufórii, lebo som manželovi volala 2x po sebe, že už mám po. Ten druhý raz sa už smial, že už som mu to volala:)
No čo ti poviem, v jednom kuse som nakúkala pod košeľu a uisťovala som sa, že sú naozaj prská "TAM":):)

Mata221

davidoff

ahoj,davno som tu nebola, ale v decembri som bola na augmentacii a teraz rozmyslam nad nosikom. Chcela by som Ta poprosit o foto pred a po op nosa, ak by ti to nevadilo. Velmi som zvedava. dakujem

mail: mata221@azet.sk

bodka_

barbinka

ja mam strasne roztiahnute dvorce, uplne mega obrovske ich mam :-DD a povedal, ze ked budem mat silikony a nebudu sa mi tie dvorce pacit, ak sa mi budu zdat moc velke, tak po pol roku, ked prsia sadnu mi ich zmensi...tak uvidime, ci budem musiet podstúpit takúto korekciu

bodka_

barbinka

doktor mi navrhol najskor 515 ml, ale to som hned povedala, ze to je strasne moc, ze nechcem take, a potom povedal, ze tak 445 ml, ale menej uz nie, lebo ich ten pokozky tam mam viac ako treba, tak aby sa riadne vyplnila. Na foto to moc nevidno a zda sa mi, ze sa mi od konzultacie trosku este upravili, ale aj tak je to katastrofa :-))