Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

ninaa
ty ides ku akemu doktorovi? ja k Cervenovi a ten dava aj anatomy cez pazuchu,ako napr. gine. Ja by som tiez chcela tak,ale mne povedal,ze spod prsnej ryhy,lebo mam dost ovisnute prsia. Musim ho presvedcit a uprosit :-D nech mi ich vlozi cez pazuchu :-))

Ninaa

Bodka, ty budeš mať anatomické cez pazuchu? To ti dr. ponúkol alebo si ty tak chcela? Ja som sa na konzultácii pýtala na rez pazuchou u anatomických a povedal mi, že iba okrúhle cez pazuchy?

cleopatra123

bambulkova
ahoj chcem sa opytat aj ja mam skoliozu a chcem ist na zvacsenie nie je to kontraindikacia? a myslis ze to boli potom viac? ja mam teraz aktualne 45,6 kg a tiez ma stale nizky tlak tak 90/60 snazim sa pit ale mna to napadne az ked som smadna myslis ze to ma vplyv na rekonvalescenciu? rozmyslam stale ci som sa nerozhodla zle ale po troch detoch nie som spokojna a dufam ze po operacii to horsie nebude :-)

bodka_

gina
skusala som sa posadit podla tvojej rady, no musim este pocvicit tie brusne svaly :-)))

myslim, ze po troch detickach si mala este v pohode prsia a na to aka si chudulinka si ich mala naozaj v pohode, aj tak je to uz len minulost :-))) teraz môzes byt nadmieru spokojna, tesim sa aj ja na ten super pocit

solena

ahojte baby chcem sa opytat,ci aj vam po operacii meskala menstruacia???ja som ho mala vzdy pravidelny a teraz mi meska uz tyzden

Majka1910

Bambulkova
No som rada ze je vsetko ok u teba ;) a ten chrbat povoli. Tym rannym vstavanim mam este aj ja niekdy problemy, ma to este pobolieva, hlavne ta lava strana stale aj vecer ked si lahnem, akokeby mi tam nieco tlacilo. Ale inak pohodka, som spokojna.
Uz som zvrdava na tvoje foto, posli potom co najskor. Aj si si prsia uz videla, ci este vobec? Kedy ides na kontrolu?

Majka1910

Bambulkova
No som rada ze je vsetko ok u teba ;) a ten chrbat povoli. Tym rannym vstavanim mam este aj ja niekdy problemy, ma to este pobolieva, hlavne ta lava strana stale aj vecer ked si lahnem, akokeby mi tam nieco tlacilo. Ale inak pohodka, som spokojna.
Uz som zvrdava na tvoje foto, posli potom co najskor. Aj si si prsia uz videla, ci este vobec? Kedy ides na kontrolu?