Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

Fekynka
Ja som presne mala obavy, ze ci budu pekne spravene. Toho sa bat nemusis doktor je odbornik a vie co robi. Urcite budes s vysledkom spokojna. Vyborny pocit si dat podprsenku bez vystuze a mat velke prsia ;)

february

Gina

nádherné prsíčka, gratulujem!Chcem tvarovo také ale menšie, mne sa páčia ale ja by som ich asi nevedela nosiť, ale Ty máš fakt skvelú postavu a sú na Tebe úžasné

february

Bambulkova

ja sa nebojím bolesti, to vydržím, bojím sa či budem spokojná s výsledkom, pri mojom šťastí :(
Samozrejme verím že doktor je odborník ale tie obavy asi nezmiznú a niekedy si poviem či som sa rozhodla správne
A keď zase pozerám galerku a niektoré baby majú fakt nádherné prsia tak dúfam, že snáď aj mne niečo podobné "vyrastie" na hrudi :)
Už nech je to za mnou, lebo sa mi o ceckoch už bude aj snívať

Ninaa

Bodka, ja som už po op a bola som u dr. Červeňa. Tiež som mala povolene prsia a chcela som cez pazuchy rez, ale dr. povedal, že u mňa je vhodnejši prístup z pod prsníka, lebo som mala aj asymetriu.
Ja som to nechala na neho a výsledok nádherný, len na môj vkus veľké, ale menšie sa nedali, lebo by vznikol doubble efekt. Nechaj všetko na dr. a bude to fajn.

bodka_

gina
pozerala som aj ju,ona ma tiez velmi pekne...uvidime co mi este povie,ak sa to nebude dat,tak nevadi ale radsej by som chcela cez pazuchu. Ty si si kde robila predoperacne? U obvodneho ci v Novamede?

nanka

ahoj dievcata. idem v oktobri na konzultaciu k cervenovi. ako sa dostanem do galerie? bolo by dobre mat inspiraciu. urcite je to niekde spatne popisane, ale to by mi trvalo vecnost najst :)dik

gina3

bodka,
ďakujem, ty to už máš zakrátko a budeš na našom brehu:)

pozri v galerke mahulienku, ona má tiež naše imploše a vkladané myslím spod prska. Vyzerajú pekne, tak sa nemusíš báť, ak ti ich bude vkladať zospodu:)