Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

bodka

ja som si zaplatila predoperacne na klinike,takze asi v ten den....nakolko zijem v londyne,doma uz si neplatim zdravotne poistenie,tak je to jednoduchsie takto....inac tiez stresujem,ze budem mat velke kozy :D mangel mi povedal,ze uz sama von nepachnem..xixixi :DD

gina3

february,
ďakujem za kompliment:)
A Ty sa výsledku neboj, doktor vie, čo komu hodiť na hruď, budeš spokojná.

bodka_

ninaa
no tiez si myslim ze budem mat dost velke prsia ale aspon potom nebudem musiet nosit pushupky riadne :-)
mas nejake fotky? poslala by si mi na mail?

Ninaa

Bodka, ja som mala základ také slabé B, mám 350 vysoký profil a mám z toho plnééé C. 82 cm pred a 90 cm po pri 7O cm pod. Nedávaj si viac ako je minimum, čo ti dr. radí, aj tak to bude poriadna zmena.

bodka_

ninaa

no to praveze mi budu brat krv tam, takze to asi budem musiet cakat najskor na vysledok krvi a potom mi budu robit ostatne...takze si tam posedim asi aj niekolko hodin....nevadi, hlavne ze to bude.
A ty si mala aky zaklad pred operaciou? Lebo ja tam nieco mam, takze ked mi daju este 445 ml, bojim sa, ze to bude moc velke, ale potom si zas poviem, ze hocico ine bude lepsie ako to, co mam teraz....:-) Kolko mas teraz obvod cez prsia?

Ninaa

Bodka, tvar prirodzený, už je to viac ako rok a nikto z okolia o tom ani len netuší. Samozrejme ak by som hodila obrovský výstrih, tak je to vidno. Ale ja som nosila pusch-upky a teraz nosím bez výstuže tak je to rovnaké. Ja som bola veľmi váhavá a 5x som bola na konzultácii. Dr. nakoniec povedal nech to nechám na neho a bude to prirodzené. A tak aj bolo. Predoperačné trvá ak máš výsledky krvi maximálne 20 minút.

bodka_

ninaa
a si spokojná s tvarom? Ja som tiež nemohla mať menšie ale nevadí, ja som vysoká takže snad to na mne nebude az take obrovske. Prave som sa objednala na predoperacne do Novamedu, len som sa zabudla spytat, kolko to bude asi trvat, snad nie cely den :-)))