Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Jazaluto19

Ahojte kocky

Dnes je presne tyzden od opky, bola som v Novamde v BB u dr. Cervena. Pred opkou som sa bala len jedneho, a to velkosti (nechcela som vyzerat ako Pamela) nakolko som si davala 445 ml, ale vysledok je uzasny. Prsia su naozaj primerane k mojej postave a hned na druhy den som zhdnotila, ze sme kludne mohli ist aj do 515 ml :) Mozem len potvrdit to, co sa tu uz niekolko krat popisalo a to, ze dr. Cerven je velky odbornik a treba mu doverovat. A z vlastnej skusenosti mozem odporucit, chodte radsej do tej vacsiej velkosti. Ja som taktiez z konzultacie odchadzala s rozhodnutim dat si len 410, ale nastastie ma manzel ukecal pre 445, kedze mi ich aj doktor odporucal. Teraz som rada, ze som sa nechala presvedcit :)
Co sa tyka bolesti, tak prve tri dni boli na moje velke prekvapenie relativne ok, bolesti som dostala az v stvrtok a do nedele, som bola len v posteli v polosede a lieky od bolesti som brala kazde styri hodiny. Dnes sa citim uz konecne lepsie :)

Jazaluto19

Ahojte kocky

Dnes je presne tyzden od opky, bola som v Novamde v BB u dr. Cervena. Pred opkou som sa bala len jedneho, a to velkosti (nechcela som vyzerat ako Pamela) nakolko som si davala 445 ml, ale vysledok je uzasny. Prsia su naozaj primerane k mojej postave a hned na druhy den som zhdnotila, ze sme kludne mohli ist aj do 515 ml :) Mozem len potvrdit to, co sa tu uz niekolko krat popisalo a to, ze dr. Cerven je velky odbornik a treba mu doverovat. A z vlastnej skusenosti mozem odporucit, chodte radsej do tej vacsiej velkosti. Ja som taktiez z konzultacie odchadzala s rozhodnutim dat si len 410, ale nastastie ma manzel ukecal pre 445, kedze mi ich aj doktor odporucal. Teraz som rada, ze som sa nechala presvedcit :)
Co sa tyka bolesti, tak prve tri dni boli na moje velke prekvapenie relativne ok, bolesti som dostala az v stvrtok a do nedele, som bola len v posteli v polosede a lieky od bolesti som brala kazde styri hodiny. Dnes sa citim uz konecne lepsie :)

kejtrina

Ahojte dievčatá :)

chcem sa opýtať na p. Dr. Homolu z MT, dajte nejaké referencie...

...a ozaj, kde nájdem nejaké foto, ak by to šlo, chcela by som vidieť jeho prácu...

??? vďaka

bodka_

february
:-) chápem ťa :-) ale neboj sa, všetko dopadne najlepšie ako len môže, uvidíš :-) a budeš sa tešiť a nakupovať nové podprdy...ja sa už úplne teším na nákupy potom :-))

barbinka84

february

ale ja nechcu bodygarda :D xixi jaaaj,len dufam,ze nebudem jak pamela :D mne da 375 nizke,alebo 390 vysoky profil anat...tak asi mu poviem,ze tie mensie :D

february

barbinka84

no vidíš, takto budeš mať nové prská a ešte aj bodyguarda :)
Aj ja sa bojím že to bude veľké, ale však doktor snáď vie čo robí, veríme!!

february

bodka_

mne sa to pomaly blíži, termín mám 13.8., nech už je to za mnou, lebo si to ešte rozmyslím :( celé roky sa rozhodujem a teraz mám strach aj sa teším, no však každá to asi pozná

barbinka84

bodka

ja som si zaplatila predoperacne na klinike,takze asi v ten den....nakolko zijem v londyne,doma uz si neplatim zdravotne poistenie,tak je to jednoduchsie takto....inac tiez stresujem,ze budem mat velke kozy :D mangel mi povedal,ze uz sama von nepachnem..xixixi :DD