Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sunny323

Bodka,hihihihi,zlata....... Bombarder otazkami....inak bodka,ty mas tiez navrhnute 445ml,anatomy,ale ddnes som pisala do novamedu a dam si asi 515ml... Je to len o pol centimetra rozdiel v obvode a myslim,ze ccitim,ze tych 445mlje malo,aspon co som videla baby v galerke,co myslis? Inak gina,superdiva,0705bubu atd atd kraaaaasne prsia

kejtrina

zajačik,

hneď v prvom e-maily, som neurobila mojím bejvalým operatérom dobrú reklamu...napísala som, že mi "boli vnútené"...čiže pripadám si ako oklamaná - chápeš, chceš 4-ky, sľúbia ti, že 250-ky ti ich urobia - mala som síce 59 kg a schudla na 51 (teraz cca 53-54)a HLAVNE 18 rokov! ...teraz už by som nemala menovať konkrétnejšie ako že mi ich robili v Prievidzy...

...ak pozrete fotky dievčatá, prosím, chcela by som vedieť, či má niektorá, čo si dáva 450-ky podobné proporcie ako ja...

february

Jazaluto19

tak gratulujem!!! Hlavne že si spokojná a prosím Ťa môžeš napísať výšku,váhu, miery pred, lebo mne sa to vidí dosť, teda na mňa by asi bolo, mne doky chce 375 alebo 420 a mne sa to zdá mooooc

kejtrina

vladka

...som od martina, nie priamo, ale z okolia...

potom inak aj mňa napadlo, či sa nedajú staré predať, ak doktor zhodnotí, že sú ako nové - ale to by tento biznis asi nedovolil, podla mňa sa to nesmie, majú akési kódy či čo...a aj ty ideš teda na reoperáciu? máš 330ml mentor extra vysoké?
ja mám tam napísané 250cc tiež od mentoru... to cc je extra vysoké, čo?

february

Barbinka84

aj mne rozhodne medzi 375-420 a čím ďalej rozmýšľam tým viac som odhodlaná, že nech ani neskúša tie väčšie:) však sa mi to zdá dosť

bodka_

dík, však pevne verím, a som sa smiala, že keď zacvakám opku tak mi na nové podprdy už nevystane, asi budem chodiť pol roka v pooperačnej :)))

kejtrina

Baby, prosím Vás, neignorujte ma!!!
...prosím, potrebujem poradiť...

...chcem ísť na reopku do Martina a chcela by som vedieť, kto je tam taký naj chirurg - počula som o p. Dr. Homolovi...

potrebovala by som vidieť foto a čítala som tu niečo o dvoch muchách jednou ranou - nos prsia, tak toto som ešte nepočula ale veľmi potrebovala, kto to robí?

chcem sa ďalej spýtať, čo sa stane ak si po operácií "dovolím otehotnieť" pretože pri prvej operácií mi boli vnútené malé imploše, ktoré teraz ľutujem - údajne ešte nemám deti a potom sa to vymieňa...blaaa blaaa blaaa a tie strie!

pozerám baby, že nie je problém, keď si chce niekto dať 400!!! a ja mám o polovicu menšie, ktoré zo mňa vôbec neurobili sexi presýpacie hodiny, ktoré som chcela...

mojím snom je 450 anatomy pod sval samozrejme, lebo tam teraz aj mám tie svoje lentilky...aký profil neviem - teraz mám vysoký, chcela by som asi tiež, len mám strach, že zasa nebudú mať väčšiu rozlohu po ktorej túžim...
inak mám cca 53 kg a 164 cm - poraďte mi Vaše názory a čo tie strie - spravilo sa to niektorej?

ďakujem ďakujem ďakujem ;)

Jazaluto19

Kejtrina

Musis poslat svoje foto pred operaciou bez tvare na galeria@zoznam.sk a do mailu ti pride postup kde a ako sa prihlasis. Nezabudni do mailu poslat aj tvoj nick.