Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Jazaluto19

Aha, dík, tak ja som menšia,držím Ti palce, aby si sa rýchlo zahojkalala a vytešovala sa z noých predností!

barbinka84

february

ja mu tiez poviem,nech nedava vacsie,,,bo urcite by vybrral tie :D xixi jaaaj toto cakanie,,,este mesiac....

kvet11

vladka19

Vladka a ti máš spravené prsia alebo si ich musela dať von?? Pozerala som fotky v galerke čo sa stalo telo ty ich neprijalo alebo lekar zle urobil??

kvet11

baby sledujem galerku ako žeravá porovnávam prsia všetky ich mate veľmi pekné.Idem na opku do avelane doktor Mládek a hrozne by som chcela vidieť prsia od neho ale to som našla len jedni.Nie je tu niekto kto ma od Mládeka 350ml vysoky profil mentor okruhle alebo 400ml? Môžu byť aj anatómi kto by mal v gelerke lebo ako sa to blíži neviem či mam dať gulaté alebo anatómi som s toho nešťastnáááá :(((

Jazaluto19

february

moja vaha pred opkou bola 57 kg, vyska 169 cm, obvod cez prsia 86 cm, pod prsiami 72 cm, boky 96 cm. Po opke mam cez prsia 93 cm, ale to som este opuchnuta, takze este to pojde dole :( A vaha po opke je 58 kg, len 1 kg mam navyse :)

Jazaluto19

february

moja vaha pred opkou bola 57 kg, vyska 169 cm, obvod cez prsia 86 cm, pod prsiami 72 cm, boky 96 cm. Po opke mam cez prsia 93 cm, ale to som este opuchnuta, takze este to pojde dole :( A vaha po opke je 58 kg, len 1 kg mam navyse :)

gina3

jankamichal,
ako sa Ti darí? Už som na teba párkrát myslela, moc sa neozývaš, tak pevne verím, že je zatiaľ všetko OK.