Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Bambulkova

ahoj moja, zase Ťa otravujem, ako sa cítiš? Pýtam sa, lebo ak dobre počítam, tak máš 9 dní po a to ja už budem musieť nastúpiť do práce, tak len pre info,aj keď viem, že u každej je to inak a kedy ideš na kontrolu?

february

Barbinka84

Ja som pozerala náhodou, a nejak som ho nevedela zaradiť, že bože aký mi je ten človek povedomý :))) až potom mi doplo, hovoril o znamienkach

kvet11

february, barbinka84

no ja už veľmi stresujem ako sa to blíži tak stale viac a viac :))) tu Nin som videla ta ich má veľmi pekné vôbec nevyzerajú ako anatómi a sú ako keby boli jej :))

kvet11

vladka19

popis som videla len som si nebola istá či to bola vina lekara alebo to telo neprijalo aj keď pri tej jednej som to sice pochopila kde pri sone zistili že máš silikon umiestnený uplne inde.... bože asi by som zabila toho doktora.. aj si stým robila niečo keď to on odflakol...

Majka1910

Baby v tohtomesacnej Eve mame zase nashi doktorka Cervena ;). Tentokrat o nosikoch, tak ktore sa chystate mozte si precitat..

Barbarella

dievčatá

natierali ste si niektorá pred opkou prsia nejakým krémom na zabránenie vzniku strií, myslíte, že to má zmysel...?

february

kvett11

v galerke má od Mládeka myslím len Silvia a, úplne na začiatku a ešte Nin, neviem už teraz aké veľkosti, ale sa mi obidvoje páčia
vidím, že stresuješ ako ja :)))