February
Inak baby, chcem apelovať najmä na tie, ktoré už majú po opke, prispievajte na toto fórum, slúži najmä pre tie, ktoré sa ešte len rozhodujú či podstúpiť takýto zákrok a majú v tom chaos.Ja som toto fórum prečítala od začiatku do konca, viac než 3000 strán a zabralo to teda nejakých "pár" večerov :) a väčšinou sem prídu dievčatá a rušno diskutujú pred opkou, a po opke len sporadicky a častokrát aj vôbec. Je to škoda, myslím, že nikomu neublíži, ke´d z času na čas dá o sebe vedieť, ako sa mu darí, ako je spokojný s vývojom, a najmä s pooperačnou starostlivosťou na jednotlivých klinikách.Veď toto fórum má slúžiť, aby sme si tu navzájom poradili, a urobili "reklamu" či už pozitívnu alebo aj negatívnu doktorom, keď má niektorá nedobré skúsenosti, treba informovať ostatné baby, je to vážne rozhodnutie a stojí to nemalé finančné prostriedky,tak je dobré, keď dáte ostatným avízo,ako ste spokojné či nespokojné.
Je tu samozrejme aj kopu báb, ktoré sú zlaté a radia aj mesiace, či roky po, nebudem menovať, však vedia ktoré :)
Ja tu teda nechcem mudrovať a radiť už vôbec nemôžem lebo mám ešte len pred, ale mne toto fórum veľmi pomohlo, lebo nikde som sa nedozvedela toľko o tomto zákroku ako práve na týchto stránkach a za seba slubujem, že budem podrobne informovať o klinike, doktorovi, prístupe, kontrolách atď, pravidelne prispievať fotodokumentáciou a verím, že tým uľahčím rozhodovanie napr.tým babám, ktoré pôjdu na kliniku Avelane v budúcnosti.
A už končím, lebo som sa nejak rozrečnila, sorry. Howgh!
pekný večer všetkým!