Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

Vladka19

po tom, čo som videla, chcela by som len dodať, že Ti strašne držím palce nech Ta poriadne odškodnia...
...píšeš, že silikóny už nechceš a ako sa teda rieši Tvoja situácia? dávaš prsiam už pokoj po útrapách, alebo ideš na nejakú modeláciu?
prepáč ak sa pýtam moc, ale rada by som vedela kt. lekár je takto šikovný..? podľa mňa by Ti mal teraz prsia zachraňovať na svoje náklady...

a čo aspoň odškodnenie? UPDZS!

keď sme pri tom vlnení dievčatá...
...prečo vzniká a kedy je väčšie riziko? pri väčšom implantáte? či pod svalom? či pod žľazou? baby ja ich mám podľa sóna tiež mierne zvlnené, ale absolútne to v žiadnej polohe neni vidno. Chcem sa spýtať teda či niekomu je...

a čo to je tá fibróza?

Vladka a to keď idem na reopku, zväčšia mi jazvy o veľa? ja chcem totiž skoro raz taký imploš..?

tak teraz neviem či do reopky ísť alebo neísť, ja mám prsia pekné, len malé - to sú hádam ani neni silikóny...

:/

kvet11

february

veľmi výstižne si to napísala,fakt je to super a všetko pravda. tie čo nato ešte len čakáme sme nervózne a potrebujeme čo najviac rád a informácií a tie čo to už majú za sebou sa tým už toľko nezaoberajú.... Tiež sľubujem že budem pridávať príspevky a rady :))

lenpetra

Barbarella

Ahoj, doktor mi vravel, že sa nemám natierať.. neviem prečo, zdalo sa mi to logické, tak som sa pre istotu opýtala, ale povedal, že žiadne natieranie, až po..

kvet11

barbinka84

A Reflex som veru nepozerala aká škoda že markíza sa už nedá pozrieť normálne ale len cez to voyo :(

lenpetra

february

ahoj a ahojte aj všetky ostatné :)

Je pravda, že po opke, keď už je všetko odtrpené a zahojené sem máloktorá chodí, ja teda skoro vôbec. Už som spokojná, nemusím hľadať rady a info, tak je to aj pochopiteľné. Ošial opadol, stresy a strach z nepoznaného tiež. Som už 11 týždňov po a ani sa mi nechce veriť. :)

Je mi blbé, že som sem vlastne nepridala skoro žiadne fotky po, to by som mala čím skôr napraviť!

Pre každú, ktorá do toho idete, držím palce aj na nohách, určite sa oplatí investovať do svojej spokojnosti. Veď konečne sexujem za svetla a s radosťou :) - viem, možno malichernosť, ale podstatné je to, že nepociťujem hanbu a som omnoho spokojnejšia- nielen pri sexe :)

Pýtala si sa na dni po opke, 9 deň už budeš úplne v pohode. Pokiaľ teda nerobíš manuálne.

Držím všetkým babám palce a srdečne Vás zdravím,

Petra

kvet11

barbinka84

ja idem až 22.8 to už budeš mať dávno po a budem závidieť :)) Nin ich má nádherné každý deň sa na ne pozerám ako šibnutá a neviem sa rozhodnúť.... normálne rozmýšľam že zavolám doktorovi a pôjdem ešte raz na konzultačku :)).... tvoje majú byť tušim anatómi ak si dobre pamätám....

ivava

February
Pekne napisane...aj ja som cakatelka a som rada ked sem napise niekto kto uz prsia ma a presiel si tym...ako sa citi a podobne...dik za vsetky cakatelky...

february

Barbinka84

ďakujem:)
No veď som Ti napísala, že Ti budem držať flek, Ty 15-teho prídeš a ja budem odchádzať, tak sa možno aj uvidíme, ak teda budem schopná vnímať okolie:)

barbinka84

february

dobre si to napisala :D slubujem aj ja...xixix....dufam,ze sa stretneme aspon na minutku ked ty pojdes dom a ja este len pridem :D

february

February

Inak baby, chcem apelovať najmä na tie, ktoré už majú po opke, prispievajte na toto fórum, slúži najmä pre tie, ktoré sa ešte len rozhodujú či podstúpiť takýto zákrok a majú v tom chaos.Ja som toto fórum prečítala od začiatku do konca, viac než 3000 strán a zabralo to teda nejakých "pár" večerov :) a väčšinou sem prídu dievčatá a rušno diskutujú pred opkou, a po opke len sporadicky a častokrát aj vôbec. Je to škoda, myslím, že nikomu neublíži, ke´d z času na čas dá o sebe vedieť, ako sa mu darí, ako je spokojný s vývojom, a najmä s pooperačnou starostlivosťou na jednotlivých klinikách.Veď toto fórum má slúžiť, aby sme si tu navzájom poradili, a urobili "reklamu" či už pozitívnu alebo aj negatívnu doktorom, keď má niektorá nedobré skúsenosti, treba informovať ostatné baby, je to vážne rozhodnutie a stojí to nemalé finančné prostriedky,tak je dobré, keď dáte ostatným avízo,ako ste spokojné či nespokojné.
Je tu samozrejme aj kopu báb, ktoré sú zlaté a radia aj mesiace, či roky po, nebudem menovať, však vedia ktoré :)
Ja tu teda nechcem mudrovať a radiť už vôbec nemôžem lebo mám ešte len pred, ale mne toto fórum veľmi pomohlo, lebo nikde som sa nedozvedela toľko o tomto zákroku ako práve na týchto stránkach a za seba slubujem, že budem podrobne informovať o klinike, doktorovi, prístupe, kontrolách atď, pravidelne prispievať fotodokumentáciou a verím, že tým uľahčím rozhodovanie napr.tým babám, ktoré pôjdu na kliniku Avelane v budúcnosti.
A už končím, lebo som sa nejak rozrečnila, sorry. Howgh!
pekný večer všetkým!