Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

LadyMoni

myslím, že to nieje až tak vela, ja mám 175 cm a mne doktor dal 445 ml anatomy VP, myslím, že na tvoju výšku si môžeš dovoliť kludne aj viac :-))

LadyMoni

ZULEKO:

AHoj :) a máš gulaté alebo slzy? Lebo sa normáálne bojím aby to nebolo velmi vidno, obrys silikonu, lebo som hore chudšia. Ved kukni moje foto v galerke. ty nemáš foto? a u akého Dr. si bola?

Zuleko

LadyMoni
Neboj sa bude to akurát,ja mám podobnú stavbu 172 cm a 52 kg a mám 390 ml.Pred tým som mala tiež jednotky.Teraz mám cez prsia 92 a je to akurát ku mojej postave.Keď si dám push up podprsenku tak sú väčšie ale žiadne giganty to nie sú o čom svedčí aj fakt,že si to nikto v rodine nevšimol:-)

LadyMoni

AHojte baby, dlho som tu nebola lebo som nemala doma net :( Všetky stresujete ako ja :D Mám termím v marci ale bojím sa či mi Dr. Červeň nedal vela.. 375 ml gulaté.. teraz mám jednotky. Výška 174 cm , 54 kg.. Poraďte prosíím. Viete ja chcem väčšie prsia, ale nechcem keď sa na mňa niekto pozrie a povie "tá ma určite silikony".. Ďakujem pekne bambule... Idem pokuukať nové foto :)

bodka_

vladka
tvoj pribeh je naozaj neskutocny, uplne ta obdivujem ako to zvladas, si silna zena a prajem ti aby ti vsetko povychadzalo v tvoj prospech, moc moc ti drzim palce :-))

lilabmw

Ahojte babule

Ako sa mavate prsatice?Ja som uz 4mesiace po a vytesujem sa niekedy mi aj trosku zavadzaju ale som stastna mozno by som isla aj do väcsich nie mozno urcite ale az neskor.Uzivam si pohlady aj zenske aj muzske ,na buduci vikend ideme na dovcu tak ich pekne vyopalujem :-)

february

Ďakujem babenky, ste zlaté!

Lenpetra
no vidíš, tak šup-šup, pridaj fotky do galerky a dík, že si sa ozvala, je to fajn, keď dáte o sebe vedieť, čo ste po
a nie nepracujem manuálne, celý deň sedím pri PC, tak snáď to zvládnem, no musím

Kvett11
a ty už nestresuj, keď nie si si istá, tak tam zavolaj, objednaj sa a prekonzultuj ešte raz, možno sa nerozhodneš nakoniec inak, ale budeš môcť kľudnejšie spávať :)

angie77

vladka19

vladka už dávno som ťa čítala,asi všetky poznáme tvoj príbeh...som rada, že tu stále k nám chodíš,pretože to chce naozaj veľa sily a ja Ti prajem , aby si tej vnútornej sily mala čo najviac, aby si to všetko zvládala a aby si zase raz mala prsíčka aké si praješ.

...zase a zase premýšlam či vôbec do toho íst či to stojí za to, doma mám tažko chorú dcérku tak si viem vážit zdravie a bojím sa aby som si to moje nepokazila, lebo človek nikdy nevie čo sa pri takej operácii môže stať...a ja chcem dať čo najviac svojho času mojej dcérke a nie chodit po doktoroch
...na druhú stranu žijem len pre ňu a toto jediná vec ktorú som chcela spravit pre seba,konečne sa cítit viac žensky, ale ked sa niečo stane budem si to vyčítat
...noo a potom sa ma človek rozhodnút :)

barbinka84

kvet
ano anatomy,,,to bolo hned prve co som mu hovorila ,ze chcem,,,,a velkost ta 375 ,aalebo 390 vysoky,,ale poviem nech mi neskusa ani ten vacsi...