Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

kvet

no mna to bude stat 3300 eur uz po zlave,,,bo ja budem mat aj modelaciu jedneho prsnika,,,takze rez bude cez bradavku(bojim bojim)....a aku mas vysku,vahu ? ja mam 169cm a 59kg...tak podla mna tie 375 nizke budu stacit....

kvet11

february

určite to tak asi aj spravím nech nechodím vystresovaná lebo je to rozhodnutie na dlho a nestojí to malo peňazí :))

kvet11

barbinka84

a koľko ta budú stáť anatómi? mne ponúkol 350 alebo 400ml všetci hovoria aby som si dala tie väčšie lebo keď sadnú sa trošku aj zmenšia tak že aby som potom nebanovala ale k mojej váhe a výške si myslím že by boli dobré aj tie 400ml. Už som s toho šiši :)))

Zuleko

LadyMoni
Tak to sa báť nemusíš,doktor Červeň je jeden z najlepších odborníkov,určite vedel prečo ti navrhol 375ml,ale máš ešte dosť času a určite ak nie si si istá choď ešte raz na konzultačku a prekonzultuj to s ním,povedz mu svoju predstavu.Ani môj priateľ nebol zo začiatku nadšený tou predstavou,že si ich chcem dať,ale povedala som mu, že si ich jednoducho dám či on bude alebo nebude súhlasiť,a postupom času ako sa OP blížila sa s tým zmieroval a teraz si ich nevie vynachváliť.-)))

LadyMoni

Zuleko:
Idem do Novamedu k Dr. Červeňovi.. Neviem, vymýšlam.. Proste sa bojím aby to velmi nebolo vidieť že mám silikóny :( preto začínam rozmýšlať aj nad anatomami. Termím mám až v marci, takže to isto pôjdem ešte k nemu upresniť ml. :) aby som bola spokojná.. Ale hlavný môj problém je priateľ,, ten je absolútne proti, tak v ňom nemám žiadnu oporu :(

Zuleko

LadyMoni
Tak keď sa ti zdajú moje veľké daj si 350ml pretože ja som mala od teba ešte o kúsok menšie svoje pôvodné prsia,ku komu ideš na op?Len zas aby si potom neľutovala,že si vyhodila peniažky a mohla si si dať väčšie,pretože medzi 350 a 375 je rozsiel 25 ml,čo je veľmi málo.

LadyMoni

ZULEKO:

No máš ich krásne ale mne sa zdajú veľké.. ja by som chcela menšie. tak preto rozmýšlam tie 350 :( Ach, nerozhodná som strašne :D aj mám trošku asymetriu ak si si všimla.. tak neviem či by mi nemal dať každé iné, či ako mi ich zosúmerní.

bodka_

LadyMoni
ja si tiez myslim, ze doktor ti dal presne tolko, kolko ti bude uplne pasovat :-)) ako uz pisali tu niektore :-)) MA TO V OKU :-) urcite ti vybral tu najlepsi velkost pre teba...

Zuleko

LadyMoni
Ja mám okrúhle imploše,bola som operovaná v Chirmede v Košiciach,mám foto v galérke tak si pozri na 3 strane,podľa mňa obrys silikónu vidno len tým babám,ktoré nemajú žiadne prsia alebo sú extrémne chudé.Pozerala som si tvoje foto a podľa mňa tých 375 bude akurát na teba:-)))

LadyMoni

Bodka-
ahoj, ja prááve rozmýýšlam či nie 350 anatomy.. Lebo čo som kukala baby čo majú spravené gulaté tak to dosť vidno, hlavne keď sú chudšie :( Lebo fakt nechcem mega prsia iba väčšie, aby som mala väčšie sebavedomie :D:D Nechcem mať také dve gule namiesto pŕs.