Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

ewel007
Nedá sa povedať aká je veľkosť 400ml alebo 500 ml,pretože každá žena má iné prsia iný tvar inú veľkosť,takže na každej tých 400 ml vyzerá ináč,žena čo nemá žiaden základ môže mať so 400 ml slabšie 3 a naopak žena čo má svoje pekné dvojky môže mať so 400ml aj päťky.

cleopatra123

vladka19
precitala som si tvoj pribeh a priznavam az ma zamrazilo ja sa tiez chystam na op ale do nitry do avelane ale musim priznat ze vo mne skrsla pochybnost co ked nahodou aj ja dopadnem podobne normalne sa bojim ale drzim ti palce zvladas to super ked este vladzes aj prispievat na forum

ewel007

kočky prosím vedeli by ste mi tak jednoduchšie vysvetliť tie mililitre na velkosti, ja by som chcela také väčšie :)) napr tých 400ml či 500ml je aka velkosť prosím, ďakujem mooc :)

gina3

tie prská patria medzi väčšie, sú to také plné 3-ojky, podľa dr. Červeňa 4-orky, ale nie zas také, že si na ulici povieš aké obrovské prsa, to som chcela kočkám ozrejmiť, aby ich fotky nezaviedli.

Zuleko,
v podprskách ako je táto, zvnútra výstuže vyberám, pretože mi prekážajú, tlačia ma, teraz už našťastie končia v koši:)
A podotkla si správne, že pár ml by baby nemali riešiť.

Zuleko

gina3
úplne s tebov súhlasím,že tie fotky veľmi skresľujú!!!Prsia vyzerajú oveľa väčšie keď sú odfotené napr.zblízka ako keď je celá postava odfotená!Takže fakt baby gina dobre napísala,berte s rezervou tie foto!:-)

gina3

kočky,
ktoré ste nerozhodné a zmätené kvôli veľkosti tak,
ja som pred oplou dlhé roky nosila poriadne vystužené podprsky a ešte som si vkladala tie silikónové vankúšiky,takže pôsobili skoro ako 3-ojky,nosila som obtiahnuté tričká, ale bez výstrihov. Nikto to ani len netušil a veľa ľudí mi povedalo, že mám super prsia:) Teraz po opke mi vlastne tá veľkosť ostala len som nahodila výstrihy a poviem vám, že nikoho nenapadlo, že som bola na opke. Len niektorí podotknú, že ty máš neskutočné prsa. Nikto ani len nezapochyboval.
A hlavne sa nerozhodujte podľa fotiek, pretože skresľujú. Ak si pozriete v galérke fotku, čo som v tigrovanej podprske, tak sám manžel povedal, že tam vyzerajú 2x väčšie.
Keď si dám klasické tričko, tak vyzerajú len ako 2-ojky. Každá jedna budete banovať, že ste nedali väčšiu veľkosť.
Pooperačná podprska mi bola po opke narvaná a teraz mi je úplne voľná. Prská sa zmenšili, usadili a prispôsobili telu. A preto ešte raz: nerozhodujte podľa fotiek, pretože skresľujú!!!!

Zuleko

ewel007
Musíš prispievať tu na fóre a potom zaslať fotku tvojich pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk,potom dostaneš inštrukcie ako ďalej.

ewel007

baby ako si pozriem galerku neaké foto pred op a po op, tiež som obj na konzultaciu a už sa neviem dočkať a chcem vedieť čo najviac :) ďakujem