Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyMoni

GINA3:
Ahoj, asi mááš pravdu s tými fotkami :) lebo ked sa pozriem na svoje v galérke tak sa mi zdajú celkom fajn ale v skutočnosti tomu tak nieje :D
My sme s doktorom skúšali 350 ml a 400ml.. jemu sa viac páčili 400, lenže viem že on robí radšej väčšie prsia a tak mu vravím že ja nechcem dáke mega velké, tak sme sa dohodli na 375ml, že zlatý stred :) A viem že aj baby mi vravia nak sa neopovážim menšie že budem lutovať :D:D Ja sa len proste bojím aby na mne vyzerali ako dve gule, keďže som chudšia navrchu..
A neviete mi poradiť kolko je rozdiel medzi 375 a 350??
ĎAKUJEM VÁM :*

kvet11

barbinka84

ja mám výšku 168 a váhu 62 len mne hrozne vytŕča brucho pritom som neni že by som bola nejaká objemnejšia :)) to všetko robí to že nemám prsia ...... a ja sa tiež už bojím neni si sama keď si spomeniem na ten dátum alebo ho zbadám v diári hned ma brucho bolí :)))))

ewel007

kočky, ktoré ste boli u Dr. Červeňa, platí sa v deň operácie? prípadne neaké info, lebo ivem ž eoperuje aj v Pezinku aj v BB. Na konzultáciu idem až v novembri a opka okolo februára ale čítam samé chváli tak si počkám :) Prípadne ak viete o neakom špičkovom odborníkovi ako je Dr. Červeň? Ďakujem fakt za každú odpoveď :)

Jazaluto19

Bella28

Bola som sama na izbe, az vecer prisla ku mne jedna od vas. Na opku som isla posledna, to cakanie a ten hlad pred a po bol neskutocny :) Mozno zajtra sa konecne uvidime. Ja by som chcela dojst cca na jedenastu. Bella a ako mas este bolesti?

bella28

Jazaluto
aj ja idem zajtra na kontrolu do BB a na stichy :))), tiez som bola v pondelok na operacii. podla tohto nicku ani netusim ze ktora si, kedze sme tam boli viacere, ale bola si na pooperacnej izbe kde sme boli tri??? lebo viem ze v ten den sme boli na operacii 4, ale na pooperacke sme boli len tri. takze kde si lezkala???

february

Jazaluto

to je super, že sa cítiš už dobre, a potom zajtra keď uvidíš svoje prská, tak si daj pozor, aby si sa celý deň len tak neusmievala "doblba" ľudia by asi nepochopili :)))))) srandujem
držím palce

Jazaluto19

Babenky

Zajtra je desiaty den od opky, idem do BB na kontrolu a vybrat stehy. Velmi sa tesim, ze konecne uvidim svoje prsicka. Kazdym dnom sa lepsie citim, uz lieky od bolesti neberiem, ked citim, ze ma to zacina pobolievat, tak si na chvilku sadnem. Najhorsie su rana, vtedy som este ubolena a strpnuta. Po tejto opke som si uvedomila, ze ten kludovy rezim ma svoje opoctatnenie. Zajtra vecer sa ozvem ako dopadla kontrola :)

february

lilabmw

ahoj babula, ja ešte nie som prsatica :) ale prajem peknú dovolenku, uži si ten pocit venuše pri mori /predpokladám/
prská krásne, závidím, že máš už 4 mes po, však čas uteká,pá

february

Gina

ďakujeme za ozrejmenie, je to asi pravda, fotky sú asi orientačné, mňa skôr zaujíma na fotkách tvar a ten máš super, ja nebudem riešiť ml, nechám to na posúdenie doktora, on povedal, že skúsi dve veľkosti a podľa toho sa rozhodne, ktoré budú lepšie vyzerať, budem dôverovať jeho úsudku, hlavne nech nie sú žiadne komplikácie, to si asi želá každá, pekný večer