Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

lilabmw,

chcela by som este vediet co lekari vravia na to, ze velke implantaty sa vlnia a vidno to cez kozu vzdy ked si lahnes?

lilabmw

kejtrina
hm tak to neviem ako to je ale pocula som ze aj pri malych anatomoch sa moze pretocit takze riziko je aj pri malych a ked sa ti teraz nepretocil preco by sa ti mal potom.Vzdy tam je nejake riziko

kejtrina

baby s anatomickymi...alebo aj okruhlymi...co teda robit preto aby si nasli svoje miesto a netocili sa tam? mam spat len na chrbte ci co? neexistuje nic ako to zvladnut?

lilabmw

kejtrina

je aj vela inych Dr.tak skus niekoho ineho ked to chces este tento rok uskutocnit.Lebo je fak ze Cerven je super lenze u neho cakacka cela vecnost a viem si predstavit ako sa citis ked si vyhodila tolko prachov a mas dvojky.Ale tak vzdy lepsie ako to co predtym nie? :-) vyskusaj nejakeho ineho Dr. a ten ti urcite da viac bez zbytocnych reci okolo.Tieto reci ze riziko tu su vzdy aj pri malych implosoch takze to mas fuk .

kejtrina

jaaj keby to bol cerven, ako citam, ten by aj 600-ky vymyslel ako tam dostat...

...k nemu som obj. na konzult. ale ten ma co za terminy?
januar najskor a opka? to som sa radsej ani nepytala...

min rok som to nestihla, predmin som sa bala...ale rozmyslam nad tym odkedy som odisla z PD s dvojkami...

lilabmw

kejtrina

to vobec nepocuvaj kazdemu sa paci nieco ine a preco ta prehovaraju fakt nerozumiem.Sak v prvom rade musis byt ty spokojna.Je vela Dr.tak chod inemu ale hlavne nie na tu kliniku.JA som bola u Ocenasa a on operuje kade tade aj v NR.Ja som bola tiez 140km daleko od domu na opke a v pohode.Co by som pre krasu neurobila :-)

kejtrina

na konzultacii som bola v MT baby a u viacerych...hlavne teda primarka s nejakou mladou doktorkou tam boli - mudr. strmenova tusim...tam sa neobjednas ku konkretnej dr. kazdy den ma amb. niekto iny...

ako nepovedali ze sa nevojdu alebo ze sa to neda, ale...

...vraj naco chcem nicit take krasne ake mam a moze sa to zle skoncit a pod...