Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyMoni

KEJTRINA
ahoj môžem sa spýtať kolkatky si mala pred opkou a u koho si bola? Lebo máš krásne urobené prsia :) ale ja chcem o niečo väčšie :)

LadyMoni

BABYY

chcem sa spýtať ak ste mali niektorá asymetriu ako ja, či to doktor nejak zosúmernil, alebo dal na každé prsko iné ml?? Ďakujem

LadyMoni

EWEL 007
nevymýšlaj a chod k červenovi :) jedna baba čo bola so mnou na konzultačke tak si vybavila termín na september a mna ked objednávala na marec mi povedala že kolko báb čo je tu zapísaných nemusí prísť, rozmyslia si to alebo niečo :) daj si termín čím skôr a povedz že ak sa niečo uvolní chceš ísť :) :) Pre dobré sa oplatí trošku počkať :)

leus

...a to nehovorim o tom, ze dalsia reopka sa nemusi vydarit, ja som stastna, ze sa opka vydarila a nemusim vidiet chirurgov z operaceho stola ...

bella28

jazaluto,

jaj, tak ty si bola ta stvrta :)) no skoda ze sme neboli spolu vsetky na izbe. mna brali v pondelok prvu, takze ja som bola stastna, bola dnes na kontrole, vsetko je v poriadku, prsia vyzeraju uplne ine ako ten druhy den ked mi robili prevez, a to sa este zmenia :) ale som maximalne spokojna, ranky sa hoja dobre, bradavky ako maju byt :))) bola som dnes okolo 10tej. ja uz inak bolesti nemam, maximalne tak rano. Dnes som si uz aj oprala konecne tu podprdu ale uz som sa nevedela dockat kedy si ju zase obleciem, za prve som stale stála len pred zrkadlom :DD a za druhe s tou podprdou sa citim este ovela bezpecnejsie :) a ty ako? vsetko v poriadku na kontrole? prsia sa pacia???

Honey777

baby ja len,ze suhlasim s Mery NR, ja som mala svoje prsia A,mam 330 ml a teraz nosim podprdky D,kelvinky dokonca E...nemam deti,len niekedy sa mi zda,ze nam nie je nikdy dost...treba to zvazit a vsetko s mierou bo hranica niekde je a casto clovek straca mieru

Mery NR

babule
dobre zvážte či pôjdete na ďalšiu reopku bez toho, že máte komplikácie, nie je to sranda. každá z nás by išla do väčších :-) ale podľa mňa keď ešte nemáte deťurence si to treba premyslieť či by nebolo lepšie počkať radšej a ísť potom. dáte si teraz 450ml, po kojení sa vám určite vyťahajú, to vie každá mamina ktorá už svoje odkojila a potom zase pôjdete do väčších 700 ml a po ďalšom bábu zase do väčších? ja som tiež ako vy, keď niečo chcem idem bezhlavo do toho, tak vás z jednej strany chápem, len treba myslieť aj do budúcna čo bude za 3-4 roky a fakt si to dobre premyslieť, vykalkulovať.

ewel007

february

ja idem 14.8 na konzultaciu tak uvidím termin opky, už sa nevieš dočkať však a kolko budeš platiť a gulate či anatomy?

february

ewel007
ja idem 13.8., ja neviem, čo mi to spraví, predpokladám, že trojky, tam záleží na tom aký máš základ, nechám to na neho, ja som nechcela moc veľké, len vyplniť to čo mi zostalo z pŕs, mám dve decká :)

ewel007

lilabmw

nie neposielala som, ved som ako tatar :))
jasné ja som kojila, asi mesiac a budem si pýtať maximum na prvý krát čo mi poradí dr. mam radšej väčšie a ako aj ty uvadzaš že chce isť do väčších, len našetríš korunky :)) každa mame svoj vkus a predstavu :)