Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february

tak super a môžem sa spýtať kedy ideš na opku? čiže tých 420ml su také plne trojky? no skusim čo mi povie čo sa bude dať čo mi povie max :)

february

ewel007

ja idem k Mudr.Mládkovi, chce mi dať 420ml a mám 164cm/55kg prsia o ničom, tak v tom nevidím problém prečo by Ti nechcel dať

Zuleko

A k tomu vlneniu ešte,nie je pravidlo,že len veľké implantáty sa vlnia,mám kámošky čo jedna má 250 ml a druhá má 300 ml a obidve majú zvlnené implantáty.Implantát sa vlní vtedy ak žena nemá dostatok podkožného tuku!Čiže sa kľudne môže zvlniť aj keď ma len 250ml.

Zuleko

Kejtrina
Ja ako laik ti v žiadnom prípade neodporúčam,ísť LEN do implošov okolo 300-350 ml keď teraz máš 250 ml,pretože to nebude žiadny rozdiel!A zbytočne ale úplne zbytočne vyhodíš peniaze!Takže na tvojom mieste choď určite navrch aspoň 150ml.A to že je 440ml veľa je úplna BLBOSŤ,kopu žien drobných chudých má veľké implantáty.Nepoviem keby si požadovala veľkosť 600,700 a viac..ale 440 ml je úplne normálna veľkosť ktorú tu má každá tretia baba na fóre.Takže sa nedaj odradiť a chodď za iným doktorom.Samozrejme sú prípady keď sa babe jednoducho nedá dať 500 ml lebo možno proporcia hrudníka nezodpovedá implošu a vtedy to netreba nasilu tlačiť,ale nech mi nikto nehovorí,že sa chudej žene nedajú dať implantáty väčších rozmerov,pretože som ich už videla XY.

leus

baby nespekulujte , nevymyslajte , mate prsia pred tym ste nemali nic , tak budte radi ...budte radi ze nieco tam je, ze nemate komplikacie a radsej ten kopec penazi ,co vas ma zasa reopka stat ivestujte niekam inam...co by dala Vladka za to, keby tam mala teraz dake vydarene dvojky...

lilabmw

prvy krat mala Dara tusim nieco okolo 300ml ale teraz bola na reopke tak neviem.A minarikova uz ma tusim 3 krat operovane a teraz ma tusim 700alebo dokonca 900 ale to neviem urcite len media to nafukli ze ma 9ky prsa ha :-)A zevraj prvy krat aj Cifrova mala 300ky.A maju giganticke implose a stale su v pohode tak na tom asi nieco bude.Nestrachuj sa zbytocne

lilabmw

kejtrina

neviem mne sa nic nevlni a opakujem to 3 krat 440 neni velky implos.JA si myslim ze to zalezi aj o odvedenej prace a implosu.