Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

february
ahoJ, moja zlata :) prepac, bola som teraz 2 dni mimo domov, nedalo sa mi pisat :) No dnes mam 10 dni po opke a musim povedat, ze kazdy den je to lepsie a lepsie:) Stale sa vsak dost hrbim a vecer davam flector na ten chrbat, lebo ma este stale boli:( dnes som sa po prvykrat odhodlala rozopnut si podprdu (bala som sa prvotneho pohladu na prska-ze budem mat podliatiny a modriny)-najskor prvotny sok-ze to co za bomby su...:D riadny rozdiel pre mna-30 rokov nic a teraz..:)ale manzel ma upokojil, ze su pekne a prirodzene-mimochodom ziadna modrinka :)) zajtra pofotim a poslem zajacikovi:) na kontrolu idem v utorok, tak som zvedava, co povie doktor, dufam bude vsetko ok :)
inac-pytaj sa hocico, rada ti napisem-toto forum mi dalo vela, dievcata mi poradili vzdy, ked som potrebovala a ja by som svojou troskou tiez rada prispela, lebo presne viem, cim prechadzaju kocky-cakatelky a ake to je, ked sa vo svojom okoli nemas koho spytat...a pritom milion otazok v hlave...:)

ewel007

february

jasné super to je v pohode, to si stihnem všetko vybaviť aj gynekologa ohladom antiny a ozik predoperačne si si kde dala robiť ak si si už dala?

february

ewel007

ďakujem, ak budem schopná pohybu tak jasné že dám vedieť, ale domov prídem 15.8, tam sú baby 2 noci

ewel007

february

budem na teba myslieť :)) a uvidím že sa dozviem 14.8, ak sa ti bude dať písni po opke čo a ako díkes :)

february

lilabmw

idem 13.6. do Avelane, anatómy 375 alebo 420, nechým na doktora, nech zváži pri opke, ktoré budú vhodnejšie.Jasné, že sa bojím aj teším a modlím sa aby to bolo bez komplikácií a ak to dobre dopadne, tak ma na oper.stôl už nikto nedostane, vždy budú lepšie ako to čo mám teraz :)

xantipa163

Kejtrina
Ja som mala 15 rokov 150ml implose, pod zlazou, gulate. Teraz mam 350ml, pod svalom, anatomy. Bola som u dokiho Cervena a tychto mojich 350ml bolo minimum co mi bol ochotny dat. Chcela som co najmensi rozdiel. Vravel, ze by sa mi kludne zmestilo aj 400ml.

kejtrina

lilabmw,

takze ty si vlastne uz po reopke? jednej? uz mas v sebe druhe prsia a vyzera to pohoda?

mne sa dnes uz aj prisnilo jak som prisla z prace ze ako budu vyzerat tie druhykrat zosite jazvy a fibrozy a kontraktury a BOZE!!!

som pekne posero