Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

kejtrina

podla mna nie su vobec velke pre teba skus ineho dr.Mne dal dr.na prvej opke 400ml nasupu a mam 165cm 57kg cize nieco podobne ako ty.A pri druhej co aj planujem mi povedal ze vklude aj 550mozme dat lebo ta kapsa uz je vytvorena a ze aj bolesti pri druhej nie su ani zdaleka take ako pri prvej.JA mam teraz cez bradavky 93 a pod to neviem

Majka1910

ewel007
myslim ze teraz to uz nejde. az po konzultacii sa da objedant na operaciu.
ale velmi rychlo ta doba usla a myslim ze sa oplati pockat

lilabmw

february
a co komu a kedy ides a ake implose?Tesis sa uz co?JA som sa strasne tesila ani tak nebala.A veru strasne to uteka ani neviem ze som uz na nejakej opke bola.Prska sa stale usadzaju a mam pocit ze este stale sa menia :-)

mahulienka

Ved sa mas aj z coho tesit:)) ja si ich uz hlavne tolko neocumujem ako na zaciatku takze uz si to ani nevsimam.

ewel007

Mery NR

Ďakujem krásne za tvoje info no neviem skusim sa obj na konzultaciu, snad tam nebude taka dlhá čakacia doba, a skusila by som teda Dr. Mladeka čo mi povie a aj cenu :)

ewel007

kejtrina

ja rozmýšlam nad Dr. Mladekom v Nr,
mam 83cm cez bradavky, pod prsiami 70cm a výška 165cm, váha 56kg, a chcela by som 4ky :))

Mery NR

mahulienka
mám to na oboch. nie je to extra vidieť,tak isto ako od začiatku. len ako píšeš keď si napnem prsný sval, taká čiarka sa mi spraví cez prso na dolnej časti, ako keby otlačené od podprsenky. ale to je ten prechod z môjho prsa na implantát. mne to tiež nevadí, len som sa už dlhšie chcela na teba spýtať, lebo tuším len my dve sme to mali z fóra. ja sa z nich tiež teším ako blška :-)

Mery NR

ewel007
cena u Mládeka záleží od značky a tvaru implantátu, cena sa pohybuje medzi 2500 a 3100 Eur. V Avelane okrem neho robí aj Očenáš a Kováč. Baby ho zatiaľ chvália a sú ďalšie čakateľky k nemu z fóra, tak držím palce :-) ja som bola tiež v Avelane, ale u Očenáša

mahulienka

Ahoj moja, ja vas tu citam kazdy den, ale uz velmi neprispievam, no s tym prskom je to lepsie ako na zaciatku no este v stoji, alebo ked napnem sval tak to je vidno. Manzel to nevidi, ale ja ano. Uz to neriesim, mam z nich radost:))A ty to mas na jednom ci na obidvoch?

Mery NR

baby
ja mám cez prsia obvod len 83 cm, pod 70cm. implantáty mám anatómy 330, nechápem ako to je možné, že mi to na obvod pridalo len najaké 3cm, však oproti tomu čo som mala pred opkou je to riadny rozdiel. nosím podprdy 75C, ale som krpaňa 158cm a 46 kg, možno tým to bude