Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

ale je pravda - aj mne povedali, ze to uz az tak neboli, lebo vraj zadok kapsuly tam zostane a implos tak netlaci na rebra...

lilabmw

kejtrina

a uz ked ide o to 440 vobec neni velky implos ja mam o nieco malo mensi a nic velke giganticke to rozhodne neni.To asi nerobil este asi väcsie implose alebo co neviem :-)

lilabmw

kejtrina

je vela bab co boli na reopkach aj playmejky aj dara rolinc a presne ako ty hovoris pokial nechces 800ky tak tam vobec ziadne problem nevidim a medzi 400 a 440 nieje ziadny problem a ja zatial ziadne komplikacie nemam musim si zaklopat vsetko islo ako po masle aj bolesti minimalne takze nenechaj sa podla mna vobec odradit.A u koho si bola na konzultacke u Cervena?Prezrad viacere nas to zaujima.A to je blbost ze sa potoci to sa moze pri anatomoch stat ale nie pri okruhlych preto mam okruhle :-)

kejtrina

vraj:

pri takto velkych implantatoch sa stava ze sa jeden potoci, prso strati tvar a musi ist von...(boha vsak nechcem 800-ky ani si nemyslim ze so 400kami cbudem lolo ferari)

odvcera zvazujem ze ci fakt viac ako 300 a to mam 250-ky, no toto by sa mi vobec nechcelo ist do opky a ty prachy...hmmm

proste 440 je moj sen a mam strach ze dopadnem tak, ze sa to doje... a potom "vsetci sme ti to hovorili!!!"

mam pocit ze baby co idu druhy krat ani neexistuju asi.., ci?

dalej vacsi implantat vacsie rizika KK, tak? chcem vediet co na to iny lekar...baby vravte nech nemusim kvoli tomuto brat dovolenku a chodit kade tade...
diky kocky

lilabmw

kejtrina

s cim ta vystrasili ze viac sa tam nezmesti ako 440?to je pekna blbost podla mna.Teraz mas ake implose?Ja uz som 4 mesiace po a chcem este väcsie take väcsie stvorky teraz mam silne trojky.A mne praveze Dr. povedal ze v pohodicke aj 550 mi pri druhej moze dat.A u ktoreho lekara si bola?Co chces este vediet pytaj sa

kejtrina

lilabmw,

pockaaaaj, pockaaaj :)
ty si teda dalsia co tuzi, ide a chce reopku?

vrav dievca prosim ta!

vcetko co ti hovoili...ake info?

lebo mna tam postrasili viac ako pred prvou a akoze mala som namale si to rozmysliet vcera, preto diky

lilabmw

ewel07

a uz si poslala svoje foto galeria@zoznam.sk potom ti zajacik vsetko vysvetli a mozes pokukat vsetky fotky.Ake chces vlastne okruhle ci anatomy?A nekojila si este asi co?
A tie trojecky vyzeraju na mne vkusne ale ja chcem urcite este väcsie premyslim nad reopkou ale musim nazbierat korunky zase.

ewel007

lilabmw

díky za info jasné beriem max čo ponukne a klude stačia plne trojky, ved s tých mojich nič :)) juj keby si mi mohla foto na mail ja tu neviem s tou galerkou nič :( a som zvedava stašne :))

lilabmw

ewell07

neviem ake mas svoje prska teraz ale ak chces stvorky z jednotiek tak to neni mozne podla mna.JA som tiez chcela z jednotiek 4ky a mam take silne trojky.A to mi tam dal max.400 co sa len dalo.Takze to zavisi aj od toho ci si kojila a ake mas svoje teraz plus flexibilita a elasticita koze.Takze ber max.co ti ponukne