Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

mahulienka
dobre že ťa tu vidím, tebe to dvojité prsko zmizlo? lebo ja keď sa predkloním alebo napnem prsní sval mi to stále vidieť. mám to tak isto ako som to mala doteraz, hádam to časom horšie nebude..

mahulienka

Ahoj kejtrina
U koho si bola na konzultacke? Ja si myslim, ze tie 440 nie su vobec velke, a aku velkost ti tam odporucili? Ja mam 455, 170cm a 52 kg a pod 70, cez pred op 83 a teraz 94cm, a nie su vobec velke, take akurat:))

kejtrina

Ahojte baby,

včera som bola na konzultácií a termín mám 27. augusta...

...pravda je taká, že ma tam strašne vystrašili...

preto chcem kočky moje zlaté Vás poprosiť, napíšte sem ak máte nejaká skúsenosť s reopkou, o čo je to iné ako first operácia a najmä Vás chcem poprosiť, napíšte svoje parametre, ak Vás tým moc neotrávim, na mňa sú údajne 440-ky straaašne veľké - nezdá sa mi...

mám 165 cm, 54 kg (už :) )
75 cm pod
90 cm cez bradavky

krásky porposím Vás:
výška/váha
cm pod prsiami/cm cez bradavku

please please please

pekný dník

ewel007

kočky prosím, ktoré ste boli na oke u Dr. Mladeka, ako ste spokojné a cenovo?? ja to mam najbližie tuto kliniku..čo to prosím davali s ním v spojitosti v Reflexe? prípadne aj čakacia doba ? :))dakujem

Barbarella

ewel007

ale myslím, že netreba vešať hlavu, aj ja som na ten môj septembrový termín mala šťastie, lebo mi ho posunula jedna holka odtiaľto z fóra (týmto ju pozdravujem a ďakujem :-))
na prvej konzultačke som bola v marci a inak pôvodne som mala termín opky na január 2013
človek nikdy nevie, čo sa mu môže prihodiť a nemôže z akékoľvek dôvodu opku absolvovať...
preto treba byť aj tu na fóre a sledovať príspevky...
človek nikdy nevie...

Majka1910

ewel007
jasneee, pan doktor je velmi mily a snazi sa svojim pacientkam odporucit co najlepsie.
Vies co ja som sa objednavala v oktobri na konzultaciu a hned som sa objednala aj na operaciu. Vtedy to bolo mozne hned. Konzultaciu som mala vo februari a teraz koncom juna operaciu

ewel007

Barbarella

ďakujem za info, takže budem musieť hladať iného lekara, ako to vidím zobral by ma asi až koncom roku 2013 a tolko sa mi fakt čakať nechce..