Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

bambulkova

moje nervy, že dudy obludy, ak si pamätám, máš 275 okrúhle, však, to sa mi nezdá veľké, aj ja chcem prirodzené ale mne určil 375 až 420 tak to už bude čo?
A berieš aj nejaké lieky po opke? Kázal niečo doktor?Myslím napr.wobenzym
A pyžamko si asi potrebovala,však?

february

ewel007

nie v pohode, vôbec neotravuješ, čo viem,prezradím :)
ano na predoperačných vyšetreniach sme sa dohodli na konzultácii, aj termín opky, aj som tam hneď zaplatila zálohu 300e, aby som si to náhodou nerozmyslela :)
cena komplet ma vyjde 2770e plus 80 predoperačné, mám anatómy, tie sú drahšie ako okrúhle
No ak by neboli predoperačné v poriadku tak neviem, musela by sa asi opka preložiť, ale s tým nepočítam, nikdy som nemala žiadne zdravotné problémy a už ani neviem ako moja obvodná vyzerá, tak snáď to bude ok
doktor je veľmi príjemný, klinika krásna, aspoň to čo som videla,a hlavne verím mu, pýtala som sa ho ako často robí opky pŕs a zasmial sa, že ročne asi 230, no tak prax by bola:) Tu na fóre je len malinký zlomok dievčat, čo si dajú zväčšiť prsia, to si treba uvedomiť

bambulkova

february
no na to, ze mam 275ml-mne pridu velke :D ale viem, ze este odpuchnu a budu fajn, bo ja som chcela najma prirodzene prska :) takze ja som spokojna zatial-aj ked mi pravdupovediac pridu cudzie tie moje dudy obludy :D :D

ewel007

february

jasné tak to je super, že sa to da aj tak a hned priamo v ten den a nie behať kade tade :)) a čo ak by nahodou neboli predoperačne vysledky v poriadku? a to ste sa dohodli na konzultacii ano na tie predoperačné vyšetrenia? prepáč ak ťa otravujem len ma to záujíma, ked ideme na jednu kliniku :) ozaj a cenu nakomplet vieš?

february

bambulkova

ahoooj tak som rada,že si sa ozvala, každý deň na Teba myslím, že či sa s Tebou dačo stalo, tak som happy že je všetko ok, tak Ti závidím, že už máš po.A že bomby :) však určite je to šok, keď zrazu prská
Jaj tisíc otázok mám, jasné a v hlave chaos, a s tvarom si spokojná? Asi sú ešte opuchnuté a nedá sa veľmi povedať, ale tak snáď si spokojná, však?

Zuleko

Kejtrina
Nie nie je to tak že 100 ml je jedno číslo!Záleži od hrudníka a veľkosti tvojich pŕs,ak má kočka napr.pôvodne nulky a dá si 440 ml tak bude mať plné dvojky slabé 3 ale v žiadnom prípade nie 4.

february

ewel007

ja nemám vôbec čas behať po doktoroch, tak predoperačné mi urobia ráno v deň opky priamo na klinike, stojí to 80eur ale mne to zato stojí, nemusím nikam behať, čakať a odpovedať na blbé otázky

kejtrina

baby,

...a je to tak, ze 100ml je jedno cislo? to keby som vedela predtym...

cize zo 440ml by mohli byt plne štverky!?
:D

kejtrina

babky...jazvy mam pod prsiami, prsia mam 6 rokov...na fotke su neni az take krasne ako su v skutocnosti - to je naozaj pravda!!! su nadherne a nebyt jaziev osnenych trebars na plavarni nikto by v zivote nepovedal, ze su umele, praveze traja ludia mi v zivote povedali, ze mozem klamat ze su naozaj prave :) a toto je dovod pre ktory som posrata jak ďas!!!
neviem ci sa mam drzat: dovtedy sa z dzbanom po vodu chodi..., alebo kto sa boji, nech nechodi do lesa...

moje povodne prsia boli presne tejto velkosti co mam teraz, take dvojky, mala som 58-59kg, dr mi dala 250 anatomy pod sval a z toho boli riadne trojky, vekom som si vsak uvedomila ze chcem byt stihla zena a mam to co predym...dvojky, mojim snom je byt takto stihla - 52 CCA a ako kedy raz 51 raz 54 asi ako sa zavodnim ale chcem tyciace sa plne stvorky - sniva sa mi o tom posledne dva roky co som schudla, deti nemam este, nekojila som, ani neviem ci sa potom musia menit...

???
asi sa tu premenujem na JEDNAVELKADILEMA