Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

evel 007
mam nagor 275 ml stredny profil gulate, pod sval rez pazuchou:) a predoperacne som si robila sama a vysli ma dohromady 70eur...a to som mala behacky...takze som si to i ja radsej mohla dat spravit na klinike-10 eur hore dole...:) ale nevadi :)

february

bambulkova

no to som si aj myslela, ja som len tak okrajovo pozerala po pyžamkách na gombíky a nevidela som teda nič, tak asi tiež zoberiem dáku náhradu a hotovo, ale inak nič ani uterák a také veci si nepotrebovala však pýtam sa jak blbá, len svoje osobné a hygienické veci
určite sa zajtra pofoť a pošli do galerky, neviem sa dočkať :)
A ešte prosím Ťa akej farby máš tú pooperačnú podprdu

ewel007

bambulkova

tak super ty už máš úspešne za sebou a krásne prska :) davala si si anotomy a tiež ti robili predoperačne na klinike a kolko si platila? dakujem moooc :))

february

ewel007

nie netreba hneď, ja som to radšej rýchlo zaplatila aby som zase necukla, lebo už sa odhodlávam roky
Môžeš to zaplatiť aj neskôr prevodom na účet, alebo ako a dokedy sa dohodnete, ja som mala pri sebe kartu, tak som to tam hneď zložila

bambulkova

february
no po opke mi doktor nekazal nic-ale nasadila som wobenzym . A co sa pyzamka tyka-este den pred opkou som lietala po obchodoch a zhanala pyzamko na gombiky..samozrejme som nic nezohnala-tak som zo zufalstva kupila take letne saty na gombiky od vrchu dole, co sa podobali pyzamku:D :D :D najlepsie na tom je to, ze som v konecnom dosledku nic nepotrebovala, pretoze od pondelka do stvrtku som na klinike lezala len v podprdke a v nohavickach :D

ewel007

february

no j aby som asi guleté neviem velmi sa v tom nevyznam ani v tom profile, veď dr je tam od toho :) jaska prax je a už aby sme mali úspešne po :)) ešte sa spýtam, pri konzultacii treba hned zálohu?

bambulkova

february
Mas 100 percentnu pravdu-Mudr. Mladek je fakt skvely a klinika uzasna...) uz sa tesim na kontrolu v utorok :)