Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ema258

Zdravím vás, ja tiež uvažujem o operácii. Už mám aj termín, len ešte nemám upresnenú veľkosť. Buď 255 alebo 295 ml. Svoje mám takmer žiadne :D. Ani nechcem obrovské prsia. Hlavne nech tam niečo mám. Ako som to tu v rýchlosti prebehla, podľa niektorých je to málo, a odporúčajú nad 300 ml. Ja som dosť chudá, meriam 172 cm a vážim 53 kg. A kekže teraz nemám takmer žiadne, myslím že je to akurát. Čo myslíte ??

Ema258

Zdravím vás, ja tiež uvažujem o operácii. Už mám aj termín, len ešte nemám upresnenú veľkosť. Buď 255 alebo 295 ml. Svoje mám takmer žiadne :D. Ani nechcem obrovské prsia. Hlavne nech tam niečo mám. Ako som to tu v rýchlosti prebehla, podľa niektorých je to málo, a odporúčajú nad 300 ml. Ja som dosť chudá, meriam 172 cm a vážim 53 kg. A kekže teraz nemám takmer žiadne, myslím že je to akurát. Čo myslíte ??

Ema258

bambulkova

february
kedykolvek-vdacne :)krasny vecer papa
Zuleko
ahoj :) ja som bola operovana u Mudr. Mladeka v Avelane :)

Zuleko

bambulkova
Ty si platila u Očenáša 2750 eur za guľaté Nagory?To nie je niejako veľa?Ja mám tiež guľaté nagor a platila som na inej klinike 2200.Pýtam sa preto,lebo rozmýšľam nad reopkou u neho ale 500 eurovi rozdiel sa mi zdá veľa.

february

bambulkova

ďakujem Ti moc za odpovede, veď keď ma dačo napadne a to určite s blížiacim sa termínom :) tak sa Ťa ešte popýtam, prajem Ti nech sa rýchlo zotavíš a nech si hlavne spokojná, tešim sa na fotky a po kontrole daj vedieť čo povedal doky
prajem pekný večer, idem sa ešte povenovať žehličke :(
pá kočky

bambulkova

evel 007
ja som mala ist povodne i na nos-platila som dohromady 3950 eur, no nos sa nekonal kvoli prievanu v uchu, takze mi bude na kontrole este vracat peniaze-neviem presne kolko teda vysli tie prska samotne-okolo 2750 eur sa mi zda-ja som zlavu nemala, lebo termin som mala zabukovany od marca:)

bambulkova

no ja ti presne napisem, co som si zobrala ja-samozrejme nohavicky, ponozky, veci na prezlecenie po opke(ja som mala riflove kratasky, do ktorych som sa so svojim zdutym bruskom po anesteze ledva ledva narvala...:D, uz spominanu "nocnu koselu," zubnu pastu, ustnu vodu, sprchovy gel(ten som vobec nevyuzila...), homeopatika /arnica Montana), lieky na srdiecko, ktore beriem, vybublinkovanu colu (tu mi dala potom sestricka i kvoli tlaku, stale som mala velmi nizky), nabijacku na mobil, papucky :) to je vsetko :) uteraciky ti tam daju hned po prichode, takze si vobec nemusis brat vlastne:) ono to tam posobi skor ako hotel:)
a co sa podprdky tyka-mam ciernu+ nosim i ten pas (myslim, ze ho nosia vsetky kocky operovane cez pazuchu):)

ewel007

bambulkova

no tak jasné a mne sa ani behať nechce a ked je to takto že sa to da priamo na klinike tak super, tiež to tam podstupim a tiež si tam bola dve noci? ešte mi prosím písneš kolko si platila dakujem :)