Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Zuleko

ja mam tiez gulate Mentory a tam je cena za Nagory Mentory a MCghany ta ista a platila som tiez 2690 aj s predoperacnymi

lilabmw

kejtrina nie ja som bola pred 4 mesiacmi teprv na opke sak som to asi 2 krat uz pisala ale len hovorim ze urcite chcem ist raz do väcsich.

kvet11

kejtrina

ja síce prsia ešte nemám tiež som len v čakacom rade :)) ale myslím si že by si 440ml kludne mohla mať. ja mám pod prsami nejakých 70-72 cm a cez prsia 83-85 cm a doktor povedal že sa zmestia 400ml, výšku mám 168 a váhu 62. ja na tvojom mieste by som išla ešte niekde inde na konzultáciu....

kvet11

bambulkova

už sa veľmi teším na tvoje fotky kedže si bola u toho istého lekára ku ktorému idem aj ja tak som neskutočne zvedavá lebo tu v galérke som našla prsia od neho len NIN čo mala. a úplne je super to že máš guľaté ja som tiež na take objednaná len depkujem či nemám dat anatóm.... už mi načisto stých ceckov hrabe :)))))))

kvet11

kejtrina

sa smejem na tom tvojom pomenovaný ale myslím si že to by sme sa tu mali dať viaceré tak premenovať že JEDNA VELKA DILEMA :))))

kvet11

ewel007

ahoj myslím že tu opku v avelane by si ešte mohla stihnúť v auguste, ja som bola na konzultačke začiatkom júna a opku mi dával doktor hneď o mesiac ale v júli som nechcela kvôli teplu tak som si dala na 22.8. len mám aj tak obavy aby neboli veľké horúčavy čo je dosť možne pri tomto blbom pačasí..... a ty chceš íst ku komu v avelane na operáciu?

santi

Ema258

Ahoj a kam ideš na opku? Ja mám 255 ml mentor tiež som nemala skoro nič a chcela som nech sú prirodzené. Ešte som nekojila, takže viac som nechcela.A mám 173 cm 52 kg

gabbyy

Ahojte baby. som tu nova, konecne som sa odhodlala na zvacsenie prs..objednala som sa ku dr cervenovi, volala som tam par dni dozadu a najbliszi termin konzultacky mal az koncom januara. kedze zijem v zahranici co som uviedla dali mi konzultaciu na 14.9 ( mali aj na august ale to nestiham). chcela som sa objednat uz aj na operaciu kedze viem ze ma dlhe cakacie doby ale sestricka mi povedala ze to upresnime v den konzultacie. myslite ze by som tam mala zavolat a dohodnut si operaciu uz teraz?dakujem

ewel007

bambulkova

ďakujem krásne za info :)) a snad stihnem opku ešte v auguste so zlavou, ale to by som vela chcela :)) papa

Ema258

Zdravím vás, ja tiež uvažujem o operácii. Už mám aj termín, len ešte nemám upresnenú veľkosť. Buď 255 alebo 295 ml. Svoje mám takmer žiadne :D. Ani nechcem obrovské prsia. Hlavne nech tam niečo mám. Ako som to tu v rýchlosti prebehla, podľa niektorých je to málo, a odporúčajú nad 300 ml. Ja som dosť chudá, meriam 172 cm a vážim 53 kg. A kekže teraz nemám takmer žiadne, myslím že je to akurát. Čo myslíte ??