Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

lilabmw,
pozeram tvoje foto...akoze vyzera to fakt dobre!!! nikdy som si nemyslela ze gulate mozu byt takto pekne...hmmmm zvazujem, zvazujem, pocuj lila a hladala som v textoch - to mas pod svalom?

fakt krasne

ewel007

lilabmw

ak by sa dali aj štvorečky hned beriem :D :D
ja by som tak rada videla neaké foto ale som s toho blbec :(

lilabmw

kejtrina

urcite ano ten sval ho tlaci dolu a ma pocit ze v tej hornej polovici to mam pekne vyplnene ale ten prechod nemam taky rapidny skor taky prirodzenejsi takze urcite na tom nieco je.Ako anatomy to neni ale je to take prirodzenejsie nie len dve gule od koze.

lilabmw

kvet11 ewel07

ja som mala pred opkou skoro tie iste rozmery aj vysku a kg a mam 400ml tak vysledok by mohol byt nieco podobne ako mam ja.A mna operoval DR.Ocenas v Leviciach ale operuje kde tade viem ze aj v NR.A samozrejme zalezi aj od toho ake mate svoje prska teraz.Ale s touto velkostou aj mas teraz jednotky take trojecky dobre mat budete :-)

Majka1910

Ema258
ahoj, ja mam vysku 172cm a vahu 50kg a davali sme 310 ml. Prsia vyzeraju uplne prirodzene, vsetci moji znami mi to hovoria a vobec nie su ani velke. Takze kludne chod do tych 295 ml, ak sa da tak aj viac. vobec sa nemusis bat. a ku komu ides?

bambulkova
som rada ze je vsetko tak ako ma byt :). posli dnes fotky som veelmi zvedava

kejtrina

xantipa163,

prosím Ťa potrebujem sa povypytovať niekoho na priebeh druhej operácie, čiže prvej reoperácie...

...troška ma samozrejme postrašil vladkin príbeh a veľmi ma ako každého mrzí, že to takto vôbec môže dopadnúť...

...chcem sa spýtať ako vyzerajú miesta, ktoré sú druhýkrát zošité - tým nemyslím len jazvy na koži, ale aj zošité miesta pod kožou (viem že tam nevidí dovnútra, ale ako sa javia na von) - či nevznikajú tam zvlnenia, fibrózy, alebo nejaké iné zmeny na koži - farby či tvar, strie!!!! ozaaaaaaaaaaaaaj čo naše milé strie!? a chcela by som sa aj na tú jazvu spýtať, keďže si menila za väčšie, je väčšia? hrubšia a dlhšia?

a baby všetky, čo si myslíte o tom, že keď je gulatý imploš pod svalom, ktorým má prekrytú v podstate hornú polovicu, tá sa mu sploští a teda sa troška "skvapkovie" - samozrejme že nie ako anatomický...
???

ewel007

kvet11

čítam že sme podobne, o sa týka ja mam výšku 165cm, váhu 56kg, cez prsia mam 82cm, pod prsiamy 73cm a tiež by som chcela 400ml ak sa bude dať aj o niečo viac nech to už stojí za to, tiež ťa bude operovať Mudr. Mladek? ja by som chcela asi gulate :) a ty a už vieš aj cenovo? díky

ewel007

kvet11

ahojček :) no včera mi dala sestrička konzultaciu na 14.8 lebo že ma MUDr. Mladek plne a ešte aj 2týždne dovču a pýtala som sa či by sa to dalo realne stihnuť ešte v auguste a hovorila mi že to si upresním pri konzultácii, tak uvidíme :)
Takže idem k Mudr. Mladekovi a chcela by som 400ml ak sa bude dať aj viac :)) a ty aku velkosť a gulate či anatomi? a predoperačne si dávaš priamo na klinike?