Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lillyen

Ahojte baby, je super že tu tak komunikujete. Dozvedela som sa veľa nových informácii o operacii. Ja idem koncom augusta tiez na opku. Chcem sa opýtať, aké máte skusenosti s Chirmedom. Som tam objednaná no mam deformovany hrudník a tak mi do jedneho navrhol 330ml a do druhehov 350ml. Nevie náhodou niekto, či sú Magdo a Kačmár dobrí odborníci? Ďakujem

ewel007

lilabmw

dakujem som rada že sa tu mam s kým podeliť o moje pocity :))
idem do Avelane k MUDr. Mladekovi :) uvidím čo mi povie a ak budem spokojná pôjdem k nemu a velmi rada tu potom posuniem termin konzultacie na november k Dr. Červeňovi :) juj si zlata že si mi to tak vysvetlila o tom kojení, ja som sa bala že tak max do 300ml a to je pre moje predstavi male a upne s tebou suhlasim že na naše postavy je tých 400ml max 450ml akurat :D

lilabmw

ewel007

a ku komu ides na konzultacku?Neboj podla mna okolo tych 400 by sa ti tam stat mohlo ked uz si aj kojila urcite to aj od toho zalezi lebo ta koza je natiahnuta lebo prsia boli naliate takze ta koza je elastickejsia a viac povoli.NO tak potom sa hned hlas ako si dopadla som zvedava.A fakt si myslim ze tych 400-450 splni poziadavky na take akurat vkusne nie velke prsia.Väcise velkosti na nas drobcoch by uz moc kricali.

ewel007

lilabmw

ni ešte len 14.8 mám konzultáciu, a to záleži oj odtoho či som kojila? to keby mi navrhne 450ml a že by s ato dalo to by bolo max čo by som chcela, aby som ozaj nevyzerala ako .. no uvidíme, už by som chcela mať aspon po tej konzultacii :) ale ešte skoro mesiac a potom zase čakať na opku :)

lilabmw

ewel07

a ty si uz mala konzultacku?mas uz navrhnute?A ked si kojila tak mozno ti tam narve aj 450 ale podla mna to bude asi max.No vsak uvidis :-)

ewel007

lilabmw

ah svoje pred opkou a potom sa dostanem do galerky no díkes :))
no ja mam také slabšie jednotky :( a kojila som cca mesiac, juj už aby som mala termín opky a hlavne aby boli v poriadku predoperačne..

lilabmw

Larisa

Dr.Ocenas operuje tusim aj Banskej Bystrici,Levice a tusim aj Nitra a tusimze aj Zvolen ale to si nie som ista treba si zavolat a opytat sa.A neviem ci aj Dr. Cervena niekde tam nahodou neoperuje?

lilabmw

ewell07

sak ti hovorim to je najmenej posli svoje foto prsiek na galeria@zoznam.sk a zajacik ti ako pre blbca napise postup :-) takze neboj a da ti stranku tam das heslo a mozes podla nickov pozerat vsetky babule :-)
a uz si kojila ake mas svoje prska?

Larisa

dievcata,

ked nechcem byt operovana v KE, tak potom kde a koho mam najblizsie? Tiez som uz popletena z tych mien :) Spominal sa tu aj Poprad tusim, kto tam operuje?

lilabmw

kejtrina ano pod sval rez ryhou gulate Mentory 400ml.A musim hodit este teraz ako vyzeraju sak dam potom nejake foto z dovcy co idem teraz sa mi zda ze su este prirodzenjsie aj ten prechod.Sa usadzaju stale a dakujem krasne zo zaciatku to bol des obrovske dve pologule tvrde ako kamene.A ked tak uvazujem asi väcsie by mi uz prekazala niekedy uz aj s tymito mam co robit hlavne v posilke na pase alebo ked cvicim kazdy mi kuka len na kozy jak mi skacu :-)Je to akurat takze podla mna by ste boli aj vy spokojne v podprde su velke a bez akurat :-)