Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

bodka_
no stichy nevybrate, lebo nemam ziadne :) rozpustia sa same. ale baby ja som taka stastna, to sa neda ani opisat. bolesti uz nie su, akurat si musim na vsetko este davat pozor a neurobit nejaky sprosty pohyb, nemozem este ani dvihat mojho ročneho synceka :( ale to musim vydrzat. hlavne ze mi moze pomahat mamina :) prsia sa mi hrozne hrozne pacia, ja som mala vytahane, hrozne, skarede, hnusne prsia, teda iba take ovisnute kozky a teraz som stastna, lebo konecne mam prsia :)))) baby kazda ktora vaha, nevahajte ak nie ste spokojne so svojimi prsiami, chodte do toho :) ja som este len 11 dni po, este sa zmenia, ale moj manzel je nadseny, spokojny a teda ja tiez :)

Zuleko

Lillyen
Bola som tam operovaná minulý rok vo februári,ale nedávno tento rok máj tam bola kamarátka a je tiež spokojná.Kľudne ak máš otázky tak mi napíš na zulekoke@gmail.com

Lillyen

Zuleko
A mozem sa opýtať, kedy si tam bola operovaná, lebo vraj tie negat.operacie boli az v poslednej dobe:(((....ja som po konzultacii bola velmi spokojna, ale po tom co som si tu precitala, som zacala vahat...vdaka

Lillyen

Vdaka, fakt neviem co robit, lebo tu citam same zle informacie....ale stretla som sa s kamoskou, ktora u nich bola pred 3 mesiacmi a prsia ma urobene krasne a je velmi spokojna...fakt neviem co robit:(((

Zuleko

Lillyen
Nie je pravda,že sa s Chirmedom spájajú len samé zlé veci,ja som u nich bola operovaná a som spokojná.Viac žien tuto z fóra bolo u nich a sú spokojné.Ja som tam išla na základe výsledkov práce mojich kámošiek.

Larisa

Lillyen

ahoj, no neviem, ci si si dobre vybrala,ked Chirmed sa tu spaja len s negativnymi prispevkami. Ja som tiez z Ke, ale asi by som tam nesla...

bodka_

barbinka
:-)) aj mne sa to strasne pomaly vlecie. My mame rovnaky termin,vsak? Len na inej klinike. Nech uz je aspon prvy august :-)

Lillyen

Ahojte baby, je super že tu tak komunikujete. Dozvedela som sa veľa nových informácii o operacii. Ja idem koncom augusta tiez na opku. Chcem sa opýtať, aké máte skusenosti s Chirmedom. Som tam objednaná no mam deformovany hrudník a tak mi do jedneho navrhol 330ml a do druhehov 350ml. Nevie náhodou niekto, či sú Magdo a Kačmár dobrí odborníci? Ďakujem