Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

baby mate pravdu, ved ja viem ze proste prsia su rozne len to v tych podprdach dobre maskujeme :DDD ale fotky urcite dam. chcem ukazat babam, ze ako dr. cerven dokaze robit zazraky :)))
takze stiahnem vsetko, povyberam a potom poslem. toto forum je super vec, velmi rada to tu citam a velmi mi to pomohlo pred operaciou, takze mozno aj ja pomozem niekomu inemu, ked prispejem s fotkami.

Barbarella

bella28

až teraz som prečítala, že ty si už vlastne po...pardon...nevadí, ved si prečítajú aj iné holky :-)

Barbarella

bella28

ja som si 30 rokov myslela, že nikto nemá také malé prsia ako ja...a po pozretí galérie som bola prekvapená...až som rozmýšľala, či ísť na opku, pomyslela som si, že veď aj iné baby žijú s takým hrudníkom, ale dnes sa už teším, ked to budem mať za sebou...

bambulkova

bella
vobec sa nemusis hanbit!Ja som este pred 11 dnami nemala ZIADNE prsia a teraz sa vytesujem-po 30 rokoch - krasny pocit zadostucinenia...a hlavne toto forum nie je o vysmievani sa-naviac-je plne anonymne-fotis sa bez tvare a ked sa dostanes do galerky, uvidis, ze bab, ktore trapil komplex z prs, je mnoho a splnili si svoj sen...takze smelo :)))

bodka_

bella
no mozno je tu viacej takych,co sa hanbia a budu ti uplne vdacne ze si sa odhodlala. aspon uvidia,ze aj z totalne vykojenych prs sa daju urobit nadherne :-) tie moje su tiez strasne...

bella28

bodka
jasne ze to zvladnes, to sa da zvladnut, uvidis, mozno to bude narocnejsie, ale vsetko sa da :)
no ved uz rozmyslam ze poslem foto, aby si mohli baby popozerat, ale taky katastrofalny pripad ako som bola ja tu urcite nie je, takze sa aj kusok hanbím :/

bodka_

bella
:-DD faakt? no super, tak to potom asi aj mne také da, to je dobre :-))
to je dobre, ze mas taku super maminu a takto ti pomaha, ale snad to aj ja nejako zvladnem. Nechces sa s nami podelit o foto? :-))

Selin

Lillyen

ja som bola tiež operovaná v apríli v chirmede a musím povedať že veľká spokojnosť. nemôžem jedno zlé slovo na nich povedať a keby som si mala ešte raz vybrať znova by to bol chirmed a doktor kačmár:))

katkafe

Ahojte, no ja som bola v Chirmede na opke pred 12 dnami. Bola som velmi spokojna ako s doktorom tak aj s celym personalom. Starali sa o mna ako o babetko. Mozno az prilis. Takze ja odporucam.