Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

barbinka84

no veď jasné, uff da na nam to trochu zabrať alebo budem rada ak povedia že je všetko ok a hor sa na salu :)) kedy máš opku? ja mam ešte len 14.8 konzultáciu..

ewel007

kvet11

no ja by som tiež chcela vysoký porofil gulate a ked sa bude dať aj 450ml ak nie tak sa uskromním so 400ml :)) no viem že predoperačne stojí 80e, a tých 25% sa rata s celej sumy opka+imploše, alebo iba s opky? lebo potom pred zlavou by to vyšlo až 3300e? to sa mi zda vela či zle počítam? lebo ja ratam okolo 2700e teda ak by som nestihla opku v auguste, kedže mam konzultáciu až 14.8 ?

barbinka84

ewell

tiez budem mat predoperacne rano na klinike :D dufam,ze vsetko bude ok,,,a hlavne,ze nebudem dlho cakat na vysledky,,bo ma poraziiii o hlade,smade,a strese ,,,

peta11

Vladka
takyto pristup po reop. alebo pri žiadani o reoperáciu je skoro u každeho chirurga, ja som toto iste zažila pri žiadani o opravu nosa. Bola som v ružinovskej nemocnici a vraj najlepši odbornik na nosy to je a ked som mala problem choval sa strašne urazene, arogantne, nechcel velmi so mnou komunikovať a zvyšoval hlas, kde daval asi najavo že zadarmo nič neopravuje

kvet11

Larisa

váhu a výšku máme skoro rovnakú ja mám 168cm a 62kg... mala by som mať guľaté navrhol 350 ml alebo 400 ml povedal že vyskúša počas operácie ktoré by boli lepšie ale asi poviem že chcem tie 400ml lebo každá kočka tu píše že po opke si povedali že mohli si dať aj väčšie. Tak už keď si mám za to toľko zacvakať a vytrpieť bolesti tak nech to potom nebanujem. Ktovie možno sa dohodnem s Mudr. Mládekom na strede a poviem že chcem nejakých 380 ml.... stále som trochu nerozhodná to už moc stresujem ako sa blíži termín :))).... a kedy ideš na konzultáciu ??

Larisa

Vladka

Ja som z Ke a na opku idem ku Dr. Mladekovi, radsej pojdem do Nitry a budem mat pokoj na dusi, ze som to neriskla s chirmedom, predsa to je na cely zivot a mame len jedno zdravie ...Velmi mi je luto co Ti urobili, dookola pozeram Tvoje fotky a furt mi zvlhnu oci :/ drzim prsty!

kvet11, ewel007

dievcata, takze aj Vy idete do Nitry? Ake prsia Vam navrhol pan doktor? Ja sa este len chystam v auguste na konzultacku, teda uz som bola na jednej ale u ineho dr. Navrhol mi 430 ml anatomicke, profil som v tom strese zabudla :D svoje mam dva a polky, vyska 168 a vaha 58 kg.

kvet11

ewel007

ano bude ma operovať Mudr. Mládek mala by som mať gulaté len teraz nejak začínam stresovať či nie radšej anatómi aby som nemala len dve veľké gule na sebe ale už som s toho celá zmetená čím som bližšie k dátumu opky :)))) ............ cena aj s predoperačným vyšetreným 2550€ je tam už aj tá 25% zľava v tom započítaná.

ivava

Vladka
Musi to byt pre Teba tazke...je mi to luto a dufam, ze spravodlivost vyhra...na kazdeho raz pride...a baby ja by som veru do Chirmedu nesla aj keby je to priamo v mojom meste...treba si pockat na poriadneho doktora...ja mam taky nazor.

ewel007

kočky čo keby nahodou nemam dobre predoperačne, pošlu ma domou s kliniky? lebo si ich chem dat robiť na klinike v deň opky a by ma porazilo keby sa musím zbaliť a isť naprazdno dom :))