Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february

ano ano ja som tiež prave nad tým rozmýšlala takže sedí ako si napísala, je na mňa ešte skoro :))

february

ewel007

tak to by bola asi špekulácia,ale keď chceš gulaté myslím, že tu kwett písala že ju vyjdú na 255O, tak plus 300e, keďže to je vlastne zľava, ale to vravím, že len domýšľam, ale vychádza mi to tak

february

barbinka84

no poviem Ti, že ja som sa všeličo pýtala a on mi samozrejme aj odpovedal, ale akonáhle som vyšla von,tak som si vôbec nevedela vybaviť niektoré odpovede a hlavne čo sa týka značky:) Ale potom som sa veľakrát v duchu k tomu rozhovoru vracala a mám silný dojem,že povedal mentory lebo aj nato som sa konkrétne pýtala, no bola som kúsok v strese :(

ewel007

february

jasné dakujem tiež za info a taka orientačna cena kedby som mala opku v septembry, teda bez tej zlavy mi neviete niekto písnuť ? :))

ewel007

barbinka84

tak aha dakujem za vysvetlenie,no uvidíme teda aký dostanem termín ja a hlavne imploše a velkosť a aj ta cena :))
tak držím ti palčeky nech si spokojná, a nech je všetko v poriadku :)

february

ewel007

tá zľava je samozrejme len z opky a je to rovných 300e, ostatné,čiže imploše, pobyt, anestéza, podprda, vyšetrenia sa platia v plnej výške

barbinka84

ewell

ta zlava sa pocita len z ceny operacie,,,ja mam opku 15.augusta tiez u dr Mladeka...budem mat 375nizky alebo 390 vysoky anatomicke,,,plus modelaciu a rez cez bradavku,,,mna to uz po zlave vyjde 3300,,inak by to bolo 3600....tak bude na spodne pradielko :D

ewel007

Larisa

ja mam tiež ešte len 14.8 konzultáciu takže neviem, ale chcela by som 400-450ml len neviem či sa to bude dať mam také slabšie jednotky :/ uvidíme a hlavne termín kedy bude mať volný a zaujímama aj cena, kedže kvet písla že po 25% zlave s predoperačnými 2550e, ak to bude teda v septembri bez zlavy..