Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

bella 28 bodka_

ja si chcem dať robiť v deň opky na klinike predoperačne nech nemusím behať a vybehávať to, kedy máte kočky opku a kde sa idete dať operovať, ak neotravujem ? :))

ewel007

bella28

ďakujem no super takže nič také čo by sa nedalo zvladnuť, s toho mám asi s tých predoperačných väčší strach ako s opky :))

ewel007

bodka_

ďakujem velmi sa v tom nevyznám, :D, hlavne aby bolo všetko v poriadku :) keby som už mala aspoň po konzultácii, sa mi zdá, že je to večnosť :))

bella28

ewel007
ano ja som tiez bola iba na krv, potom interne - tam tlak, ekg, vysetrili, popocuvali, popytali sa na co som alergicka a potom uz len aro - tam tiez len kopec otazok ako znasam anestezu, podla vahy a vysky usudia kolko treba na uspatie, odporucia liek pred zakrokom a co netreba uz pred operaciou uzivat a to bolo vsetko :)))

bodka_

ewel
ja mam napisane na papieriku od doktora, ze si mam urobit interne predoperacne vysetrenie, EKG a krv ( tam je zahrnute toto vsetko: FW, KO+Tr, glykemia, hepat. testy, protrombínový čas + INR, krvna skupina + doba krvacania + doba zrazania)
:-))

february

Firma Mentor vyrába prsné implantáty už viac ako 30 rokov. Poskytuje na svoje výrobky celoživotnú záruku a v prípade nutnosti výmeny z dôvodu výrobnej chyby. Firma Perouse a Nagor poskytuje záruku bezplatnej výmeny z akéhokoľvek dôvodu po dobu 15 rokov od dátumu operácie a navyše po dobu 10 rokov v prípade vzniku tzv. kapsuly stupňa III. a IV.

february

barbinka84

no na to sú rôzne názory,ale odborník povie, že nie sú doživotné, na stránke avelane.com doktor dosť podrobne opisuje priebeh operácie,možné riziká, a mnohé ďalšie veci a predpokladám, že ste si to prečítali baby, ale len vypichujem:
ko dlho vydržia výsledky po zväčšení prsníkov?
Okrem prípadov deflácie implantátov, ktorá si vyžaduje chirurgickú výmenu za nový implantát, budú výsledky zväčšenia vašich prsníkov dlhodobé. Zemská príťažlivosť a účinky starnutia však nakoniec po viacerých rokoch pozmenia veľkosť a tvar prsníkov skutočne každej ženy. Ak budete po rokoch nespokojná so vzhľadom svojich prsníkov, môžete sa rozhodnúť, že podstúpite modeláciu prsníkov, aby ste obnovili ich mladistvejší vzhľad.
Prsné implantáty nie sú doživotné a nemôžete očakávať, že vám vydržia navždy. Priemerná životnosť v súčasnosti vyrábaných implantátov je výrobcom udávaná okolo 20 rokov a viac,

barbinka84

february

ja si len pametam,ze jak som si prikladala tie silikony pod tricko,ze som ich brala z krabicky a tam bolo tusim pisane mentor,,,
a este jedna vec,,,docitala si sa niekde,ze po akom case treba vymennit silikony?cca..