Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

ewel
mozno ti to znamienko vyberu, co by bolo aj dobre, nie? lebo ti asi trosku zavadzia, či?
Avelane je tiez velmi dobra klinika, podla pisania dievcat tu z fora, takze si tiez vo velmi dobrych rukach a urcite sa nemusis bat, vsetko ti dopadne najlepsie ako len moze. Po konzultacii budes urcite pokojnejsia :-)

bodka_

ewel
urcite ti vsetko dobre dopadne, neboj sa, ten strach je uplne normalny, kazda sa boji, aj ja sa trosku bojim :-)) ale na druhej strane sa neskutocne tesim. kedy mas tu konzultacku?

ewel007

bodka_

ja idem do Avelane 14.8 mam konzultáciu, to mam darček k narodkám opku :)) a ak sa bude dať tak ešte koncom augasta opka, ak nie tak v septembri, uvidím aj kvôli antine ako to je lebo ja nič ani poriadne neviem, a ešte aj ohladne toho znamienka čo mam čo som písala belle :)

bella _

tak super ty už máš po, ďakujem ešte raz za všetky povzbudivé slova a verím, že už sa vytešuješ so svojich nových prsiek :)

ewel007

bella28

ďakujem moc si zlatá, takéto slová mam najradšej a už keď sme sa dali na boj musíme úspešne dobojovať, ja si hovorím, že keď som vydržala taký pôrod aký som mala, toto bude oki :)

len ma trápi mam také znamienko alebo šošovičku na prsku niečo v tej oblasti ak sa robí pod prsom rez to mi asi budu musieť odstraniť?

ja si myslím že by som nemala mať predoperačne zle, ved to by som sa musela aj celkovo zle citiť alebo mať problemi

jaj kočky už aby to bolo :))

bodka_

bella :-DDDD

no ved sa snazim robit kadeco, vymyslam ale pri vsetkom co robim stale myslim na operaciu. To sa neda nemysliet na to, asi si to aj ty tak mala :-DD

bella28

ewel007
ja uz mam po, bola som 9.7 v BB u dr. Cervena a dr. Koperniecha :)))
ja som si davala robit predoperacne u svojej obvodnej nie na klinike. na klinike to ma vyhodu, ze nemusis cakat a spravia ti to rychlo. lebo ja som sa musela objednavat a tak, takze zdlhavejsie to bolo.

bodka_

ewel
ja si idem dat tiez na klinike robit, ale skor ako v den operacie. Idem do Novamedu k dr. Cervenovi 15 augusta. A ty? kam ides na konzultaciu? a ku komu?

bella28

bodka
:) stale sa ti to vlecie??? musis si najst nejake cinnosti, uvidis to pojde rychlejsie, napriklad chod pozriet nejaku kamošku :)))

bella28

ewel007
predoperacnych sa vobec nemusis bat, to je len ako normalne vysetrenie. vlastne nicoho sa nemusis bat, ani operacie a ani casu po operacií :)))

bodka_

ewel
no ani mi nehovor, každá minuta mi trva neskutocnu vecnost :-DDD
ale uz cakam rok, tak tychto par dni este nejako musim vydrzat :-)