Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

ewel007
ja som mala hrozne prsia, uplne vytahane, a implantaty mam 515ml, povodne ked som isla chcela som 445ml alebo nieco take, ale hrozne som sa bala ze budem musiet podstupit aj modelaciu, ale nakoniec mi doktor povedal ze 515ml a bez modelacie, ze nastastie aspon bradavky mam celkomd obre umiestnene, takze nebude treba modelaciu. co som bola hrozne stastna a 515ml som hned zobrala :)))
s antinou nemam ja ziadnu skusenost.

bodka_

ewel
dakujem, veru, uz sa aj ja chcem vytesovat, lebo tieto moje katastrofy v podprsenke ma uz uplne rozculujú :-DDD
snad aj tebe daju termin este v auguste, drzim moc palce :-))

ewel007

bodka_

veru veru už aby som mala po konzultácii jasne že mi to všetko dodá na odvahe a hlavne aby osm vedela termín opky, no veru keď na niečo čakame to ide pomaly, ale tebe sa to kráti :)) budem držať palčeky aby si sa vytešovala s nových prsiek ako bella :)

ewel007

bella28

tak to je super že som to tu spomenula čo sa týka toho znamienka, tak to poviem hned pri konzultačke, či by sa to nedalo tiež počas obky, ako píšem tiež mi to vadí a myslím že by to nevyzeralo ani po zväčšení prsiek dobre :)
tak verím že aj tie predoperačne dopadnu super a hor sa na opku :)
no ale už predbieham :))
nahodou s antinou si nemala skusenosť pred opkou ? :D
jansé ja si tiež myslím že my ženy sme silné a pôrod či normalny alebo cisarky je horší.
Waw super, aj ja sa teším na ten super pocit, ktorý máš teraz ty, a aké si mala prska pred opkou a ake imploše a velkosť si si dala? :)

bodka_

ewel
no tak vidis, teraz sa este mozno trosku bojis, ale podla mna, ked budes na tej konzultacii, tak vsetok strach opadne a odides uplne stastna a spokojna odtial a budes sa uz len tesit :-))
len nech nam ten cas ide aspon kusok rychlejsie, vsak? :-D

ewel007

bodka_

no ved jasné že mi aj zavadzia a myslím že po zväčšeni to aj nepekne ukaže, takže by som to chcela v každom prípade odstraniť, dohodnem sa s dr. možno by sa to dalo aj počas opky, no neviem.. no bývam v okolí NR, aj znama bola u Dr. Mladeka ale nie na prsia, a bola velmi spokojná aj kočky čo tu píšu a že vraj on dava radšej gulaté imploše a o tie mam aj záujem a neni taka dlha čakacia doba, lebo som sa bala aby do toho niečo neprišlo a s opky by nakoniec nič nebolo.. tu konzultaciu mam 14.8 :)

bella28

ewel007
predoperacne nebudes mat ani podla mna zle, ked nic take necitis ze by ti nieco bolo. ja som mala aj v krvi nejake hodnoty vyssie, ale kedze to nevadilo, nema to nic spolocne zo zakrokom tak to bolo oukej :)
co sa tyka znamienka to sa dohodni s doktorom. ja som mala taky isty problem ako ty, chystala som sa, ze pred operaciou kym ma budu kreslit, tak poprosim doktora aby mi vybral 3 znamienka pri prsiach, lenze mne dali taky silny liek pred zakrokom, ze ja si nic nepamatam ani ako ma kreslili, ako sme si pokecali, ani nic, hrozny pocit, ale vraj som nevystrajala :DDD no ale to som chcela, ze doktor mi sam aj tak tie znamienka vybral, takze ja som stastna, lebo mi tam vadili :)
ja sa uz hrozne vytesujem, ja som stastna hrozne aj spokojna, prajem to kazdej babe fakt takyto pocit, hlavne po detoch, ked tie prsia su "poznacene". moje teda boli riadne :DDD
no ozaj a este som chcela, druhe svoje babo som rodila cisarskym a to bolo ovela ovela bolestivejsie ako tieto prsia, ked to porovnam. toto sa da zvladnut podla mna v pohode :)