ewel007
predoperacne nebudes mat ani podla mna zle, ked nic take necitis ze by ti nieco bolo. ja som mala aj v krvi nejake hodnoty vyssie, ale kedze to nevadilo, nema to nic spolocne zo zakrokom tak to bolo oukej :)
co sa tyka znamienka to sa dohodni s doktorom. ja som mala taky isty problem ako ty, chystala som sa, ze pred operaciou kym ma budu kreslit, tak poprosim doktora aby mi vybral 3 znamienka pri prsiach, lenze mne dali taky silny liek pred zakrokom, ze ja si nic nepamatam ani ako ma kreslili, ako sme si pokecali, ani nic, hrozny pocit, ale vraj som nevystrajala :DDD no ale to som chcela, ze doktor mi sam aj tak tie znamienka vybral, takze ja som stastna, lebo mi tam vadili :)
ja sa uz hrozne vytesujem, ja som stastna hrozne aj spokojna, prajem to kazdej babe fakt takyto pocit, hlavne po detoch, ked tie prsia su "poznacene". moje teda boli riadne :DDD
no ozaj a este som chcela, druhe svoje babo som rodila cisarskym a to bolo ovela ovela bolestivejsie ako tieto prsia, ked to porovnam. toto sa da zvladnut podla mna v pohode :)