Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

bella28

to máš určite pravdu, veď oni to už maju v oku, len ho skusim prehovoriť :D teda sa informovať :)) aku najväčšiu velkosť mi môže dať, lebo čo čítam, kočky idu radšej vždy do tej väčšej, predsa len to odpuchne a tak :)
už si poslala foto ? :)

ewel007

bodka_

ja mam 165cm výšku a 56kg, ja mam zase malé, akurat som si pozerala galerku že su tak kočky s tým čo mam ja teraz a po maju vykuzlene ukažkové prska, to chcem :))
budeme určite spokojné :D

bella28

ewel007
podla mna doktor sa na teba pozrie jednym okom a hned bude vediet co robit. proste oni to uz maju uplne v oku. ja som tiez spekulovala pred konzultaciou, kombinovala, ale doktor pozrel a hned povedal co a ako. ja som mu absolutne dôverovala a uz som nespekulovala viac. a teraz som spokojna.

bodka_

ewel
a ty kolko merias?
inak ja som sa tiez dost hanbila poslat fotky, lebo mam prsia po kojeni tiez v hroznom stave a hlavne mam vytahane dvorce, strasne velke a ked mi da silikony, myslim, ze budu este vacsie, ale vsetko bude lepsie ako toto co mam. Tiez sa mi v podprsenke "prelievaju" tie prsia, a mala som problem kupit nejaku podprdu, kde aspon trosku vyzeraju normalne, ale uz ma to netrapi, kaslem na to. :-)

ewel007

bella

no 515ml by som hned brala, ale podla mojich proporcii budem rada ak da 400ml, budem brať čo najviac ponukne dr :D

ewel007

bella

super som zvedava :))
presne ako píše bodka, my matky robí všetko pre svoje detičky, a to mliečko je pre nich velmi dôležité a preto sme radi že existuje takato pomoc :))

ewel007

bodka_

no ved ja mam tiež katastrofu a všade vyhladavam maxi push up, už ma to nebaví :)) ani žiadne plavky kupiť ale myslím si že to mame minimalne polovica bab pred opkou :)

dakujem moc a určite písni po opke budem sa tešiť, ja ti tiež držím palce aby si bola maximalne spokojná a šťastna :)

bodka_

bella
konecne si sa odhodlala :-)) uvidis, ze tym pomozes babam, ktore maju ten isty problem. Nemas sa naozaj za co hanbit, robila si pre svoje deticky to najlepsie, co si len mohla, ked si ich kojila, no bohuzial, znicene prsia je vysledok, ale nastastie existuju silikony :-DD a teraz mas urcite nadherne prsia, uz sa tesim na fotky