Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

tomyum1

ja idem do Nr do Avelane, lebo k dr. Červeňovi som dostala konzultaciu na november a opku okolo septembra a to sa mi nechce čakať

tomyum1

ewel

ku komu ides na konzultaciu ku dr. cervenovi? a kedy? ked mam termin konzultacky na oktober myslis ze kedy by som nmohla dostat termin na opku?

ewel007

bodka_

no ved jasné, ale to už je len detail :))
no ved ak to bude v septembri tak v pohode znesiem dlhý rukáv :)
no chcela som teda aspon do tel že kedy by bol možný termín opky ale že to ma diar dr čo sa týk aoperacii sestrička len objednava na konzultácie a objednala ma tak že by to bolo možne stihnuť na august, chcela som to kvôli tej 25% zlave :) no ale neviem lebo že vraj mesiac pred opkou musíš vysadiť antikoncepsiu, je nemám sice tablety ale kružok tak neviem.

bodka_

ewel
no ved to, ze ak bude 35 stupnov, tak to tiez neviem čo si dam, snad bude tak chladnejsie...
dufam, ze ti to vyjde do konca toho augusta a nedalo sa ti hned zajednat nejaky termin?

tomyum1

Caute baby, rozmyslam nad opkou, bud nad Dr. Cervenom alebo Dr. Minarovjech, tu na foru je vacsina pacientiek od Dr. Cervena, vsetky spokojne, mate niektora skusenost s Dr. Minarovjech? Zda sa mi bezpecnejsie dat sa operovat v nemocnici... Nikde na nete som nenasla foto jeho prace... Vdaka...

vanesa6

Caute baby, prosim chcem sa spytat, bola niektora z vas pred opkou chora? Ja mam v stredu termin a dostala som teplotu. Ide ma porazit z toho.. :-(