Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

este som sa nerozhodla ale pravdepodobne si dam aj ja urobit predoperacne tam vyjde to na 80 eur ale aspon to mam hned a nemusim cakat u internej a obvodaka a je to diskretne
co som citala v pokynoch pred op zrejme netreba dat dole nechty lebo je pisane ze nemusia byt ani odlakovane ja sice nenosim aby som maleho nahodou neposkriabala ale lakovat si zvyknem

ewel007

cleopatra123

ja práveže chcem gulate, mne sa páčia viac ako anatomi, samozrejme aj ja bude spokojná po opke lebo teraz čo nosím v podprde, velakrát hladám ked sa vyzlečiem :))
aj predoperačne si dávaš v Avelane?ja som sa už info a dám si tam.
Nenosíš nahodou gelové nechty, či ich treba dolu?

cleopatra123

ewl
no ved to ja som si povedala ze viac ako dve a pol tisic za to nedam a nastastie som sa zmestila do tej sumy :-) ale keby som mala anatomy tak by to nestacilo no ved gulate hadam tiez nebudu zle podla mna vsetko bude lepsie ako co mam teraz

ewel007

cleopatra123

no ved to poznam žiadna podprda plavky, a ked kupim tak dokola nosím :/ ja mam tiež synčeka aj som kojila, zatial najbližších par rokou neplanujem dieťatko, tak to chcem teraz a ked sa bude dať také 400ml prípadne aj viac, a bolo by to fajn keby stihnem august, mala by som to za sebou a ešte aj 300e ušetrních :)

cleopatra123

ewel
ale mozno ho ukecas na nejaky termin este aj kamoska ho ukecala boli sme spolu 9.7 na konzultacke ale jej to surilo kvoli praci tak jej dal teraz na 25.7

cleopatra123

ewel
mne ide dat gulate 330 az 360 s nejakou malou korekciou rez cez dvorec ale pravdu povediac som dost mala dufam ze nebudem ako pamela :-)ale po troch detom si zasluzim konecne poriadny hrudnik lebo uz ma to hneva ze si neviem zohnat ani riadnu podrsenku ked nejaku horku tazko zozeniem nosim ju v kuse lebo nemam sil behat zhant po obchodoch

ewel007

cleopatra123

ano ano k Dr. Mladekovi idem 14.8 na konzultáciu tak neviem či stem ešte v auguste opku.. Takže to je tak ako píšeš aj ked mam antikoncepčný kružok? No ved samoška, že aj mi sme zvyknutí :))tiež sa vysadza každý mesiac ako tabletky.. a aké si ideš dať?

cleopatra123

ewel
ty ides na konzultacku asi do nitry ze tam maju teraz zlavu ja mam termin na 20.8 bola som na konzultacke u mladeka mily chlap :-)
povedal mi ze netreba vysadit antikoncepciu ze len mesiac to nema vyznam ze jedine tak pol roka vopred aby to malo zmysel ale ze davaju heparin aby sa predislo krvnym zrazeninam takze vobec nie je potrebne vysadit hak :-) odlahlo mi lebo uz som si zvykla aj manzel na pohodlie sice mam z nej flaky ako dalmatinec ale aspon robim trzby vyrobcom bieliacich kremov