Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
vidis to neviem ci sa robi v predoperacnom ale doktor hovoril ze nesmie byt starsie ako dva roky sono takze neviem ci to robia aj oni radsej sa opytaj ked budes na konzultacke ale ja ked som sa objednavala na sono prsnikov na jednu kliniku v nitre cakala som niekolko mesiacov :-)

tomyum1

baby neviete ci je dr. minarovjech dobry? nepoznate niekoho komu robil prsia ci su baby spokojne? lebo neviem ci na konzultacke ukazuje svoju pracu...

ewel007

cleopatra123

treba hned zalohu zložiť 300e? aby som vedela :) nie že mi kvôli nej posunu termin :))
myslíš koešlu na spanie? lebo čo som čítala kočky spavali v tých poddprdkách :)) a nohavičkách :) a jaska ked pôjdem domou tak niečo na zips alebo na gombiky.
a v tých predoperačných sa robí aj sono prsníkou? mne to ešte nikdy nerobili, a s fajčením nemám problém, nefajčím :)

ewel007

kvet11

tak fajn čo sa týka nechtov :) tak aby som vedela na čo sa mám pripraviť, tak dve noci :)
tak ja určite žiadnu dietu lebo ked som hladna som nervozna :))

cleopatra123

kvet 11
mas uplnu pravdu je to pohodlnejsie a diskretnejsie a rychlejsie :-) nastastie na sono prsnikov som bola tento rok takze aj to mam pomerne cerstve

cleopatra123

ewel
no vies co kuknem do papierov takze cena op je 900 po zlave+impose 900, hospitalizacia 2 dni 280, podprda 60, anesteza 280 to spolu cini 2420 ale tam este nie je zaratane predoperacne, u nich je hospitalizacia dva dni podla mna je to lepsie lebo co kd nahodou nejake komplikacie alebo volaco ked pojdes na konzultacku a hned sa rozhodnes zober si 300 eur to je zaloha jedlo ti urcite daju ale odporuca sa kosela na gombiky kvoli lahsiemu obliekaniu a aj na domov ked pojdes tak nieco na gombiky, beznu kozmetiku a lieky co uzivas, papucky a tak, pripadne potom uvedies ci nemas nejaku bezlepkovu dietu pri prijati a odporuca sa nefajcit pre op a 6-8 hodin nejest a nepit aby si nevdychla pripadne zvratky :-)

kvet11

ewel007

ja som sa pýtala na gélové nechty lebo tiež ich už mám dlho a Mudr. Mládek povedal že nechty môžem mať že vôbec si ich netreba dávať dolu,tak som sa aj potešila :)) dám si ich len viac skrátiť a bielu francúzku nech je to teda také decentné :))
Po opke tam budeš musieť ležať dva dni to už máš zarátané v cene a jesť myslím že dostaneme jedine že by nam chceli nasadiť dietu :DDDD ...... bambulková tu písala že musela ostať o deň dlhšie ale že to si už neplatila .....

cleopatra123

predoperačné vychádzajú síce 80€ ale keď si ich daš robiť napríklad v tvojom okolí tak ta to vychádza skoro tak isto a takto to máš bez starostí ráno prídeš spravia ti ich na klinike a je to také súkromnejšie ako behať po lekároch a všade každému vysvetlovať načo to chceš a tie pohľady u niektorých ktorý sú odporcovia...... a takto vieš že nikto nebude na teba pozerať ako na prízrak :))

ewel007

cleopatra123

no ved jasné a výsledky su do neakej hodky a nemusíš obehvať, je to fakt výhodné :)
tak super, lebo celý život nosím gelové :)) veď spýtam sa na konzultácii, mám viac otázok :)
hovoril ti dr ešte niečo užitočne čo by si sa mohla so mnou podeliť, kedže ideme na jednu kliniku a k jednému dr.
trebars kolko tam budeme po opke, či je aj ten pobyt v cene, aj jedlo dostaneme a tak ? :)