Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

kocky, ktore idete do Avelane
co sa jedla tyka, nemusite sa bat, ze budete hladne :))) na ranajky sme mali rozky, syr, sunka, dzem, maslo, med, na vyber caj alebo kava, obedy sme si vyberali z menu (vyber zo 6 chodov...)-nosili nam ich priamo z restauracie-luxus- a vecere suche-tiez rozky alebo toasty :)))Klinika Avelane je sice drahsia, no je o Vas kralovsky postarane:))

tomyum1

ja som bola na konzultacke u dr minarovjecha aj som cca vedela co sa mam pytat lebo som si precitala co ste pisali tu na fore :-) len mi bolo blbe resp v strese som asi zabudla sa opytat na nejake fotky... este mam mat konzultacku u dr cervena ale to az na oktober mi dali termin (povodne mi ponukli februar ale potom sa asi sestricka zlutovala) tak som teraz taka z toho nesvoja

cleopatra123

tomyum
nedavaju si vsetky okruhle a okrem toho ja chcem objem prave v hornej casti kedze po porodoch mi prsia akosi ostali v spodnej casti :-) tak si chcem uzit zas objem hore a okrem toho doktor mi celkom prijatelne vysvetlil ze okruhle sa v mensej velkosti pod svalom spravaju ako anatomicke lebo sval na ne tlaci a tym ich splosti do anatomickeho tvaru

ewel007

cleopatra123

tak ja si zoberiem aspon pyžamkové nohavky, a hned aj tých 300e lebo si to určite nerozmyslím, iba teda ak by neboli dobre tie predoperačne a ušetrím aj 20e na taxik :D

cleopatra123

ewel
hej myslela som koselu na spanie ale aj ja som citala ze boli v tej podprde ale ja si asi pre istotu nieco zoberiem keby bolo chladno alebo co aj ked teda bude august :-) 300 eur sa plati ked si rezervujes termin inak sa ze vraj plati 20 eur za konzultaciu ale ja som 20 neplatila kedze som s ahned rozhodla ale zas potom ked zaplatis zalohu uz si to velmi nemozes rozmysliet lebo prides o nejake peniaze jedine ze by si mala nejake zdravotne problemy alebo nieco vazne

ewel007

cleopatra123

tak ja si mylsím že ked na klinike robia predoperačne a bude treba sono, tak mi ho tam spravia :)